Bebisannneessi Iremco12 daha önce nasilsam öyle devam ediyorum, sadece zararlı şeyleri çıkarttım meyve sebzeye ağırlık verdim, noodle bulyon kesinlikle bu tarz şeyleri ağzıma almıyorum, bol bol süt ve süt ürünleri
Halilesma Ozgeccc- kesinlikle yeme ile ilgisi yok durumu çok kötü olan bı bayan biliyorum sağlıklı beslenmeyi gectm zar zor karınlarını doyuruyolardi ama her iki çocuğu da 4.5 kg doğmuştu maşallah okadar çok olmuştum ki yani daha çok genetik faktörler önemli sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil kilo 🙏 kızıma gören neler diyodu okadar küçüktu ki ama kilo alımı olsun boyu olsun hep erkek bebek kategorisinde ilerledi şuan 4 yaşında hala öyle devam ediyor iri bir çocuk boy kilo gayet ilerde ve sağlıklı bin şükür
2prenses_masal-oyku Iremco12 herşeyi yiyorum gelişimi sağlığı gayet iyi dr da bu konuda bi kısıtlama yapmadı gebeliğiniz sağlıklı ilerliyosa neden sorun olsun ki cipste yiyorum pizzada yiyorum sucuklu yumurta olsun kızarmış sosis olsun ne biliyim yiyorum yani tabi oturup tabak tabak yemiyorum önceden günlük ne kadar yiyosam o kadar 😊
2prenses_masal-oyku Sumzeh aslında bahsettiğiniz sadece kişinin kilo alıp almaması bence ben öyle düşünmüyorum ya size saygım var ama hiç bişeyden kısmıyorum eskiden şöylemiş böyleymişde demiycem ama annem falan hiç bişeyden geri kalmadı gayette sağlıklı hamileyken her halükarda kilo alınır hamilesiniz çünkü sonrasında diyet yapılıp verilir o kilolar ben kiloya takmadığım için ekmek de yiyorum tatlıda yiyorum canım ne zaman isterse yani hiç kısıtlamayı düşünmedim kendimi zaten dr da bişey demiyo yani kıs kendini zayıfla vs gibi hiç duymadım bebek sağlıklı doğsunda kilomun önemi yok veririm 😂😂😂
OguzMoms Deletedmom_112 Evet beyaz olan herşey malesef pirinçte buna dahil şekerinizi yükseltir yulaf seviyorsanız ekmek yerine tüketebilir siniz yada tam bugday galeta yiyebilirsiniz yine ekmek yerine tam buğday yukseltiyorsa siyez ekmeği deneyebilirsiniz 🌸
Zehrabal1 Iremco12 ben hiç dikkat etmiyorum ya . Mesela günde sadece iki öğün yiyorum bı kahvaltı yapıyorum sabah 9 gibi bide saat 3 gibi yiyorum . Az mı geliyor ki diye düşünüyorum ama 3. Öğünü yiyemiyorum. Onun harici canım istediği zaman abur cubur şu bu yiyorum. Arada hamburger ve pizza da yiyorum. Kısacası hic dikkat edemiyorum
NidaEray Deletedmom_112 benimde tam buğday ekmek sekerimi yükseltiyordu bende bunu 36 onca haftamda fark ettim . Çavdar ekmeğine geçtim glisemik indeksi daha dusuk
Deletedmom_112 NidaEray bir de onu deneyim ekmekte yemeyince aşırı zayıfladım artık ben teşekkür ederim 🌸
Deletedmom_112 NidaEray 1 dilim çavdar ekmeği ile kahvaltı ettim şu an domates salatalık peynir 140 çıktı çok üzüldüm hiç bi türlü ekmek yiyemeceğim aşırı zayıfladım artık ne yapacağım
Deletedmom_112 NidaEray geçen hafta tam buğday ekmeği ile tost yaptım 165 çıktı o son ekmekti ondan sonra hep 140 altı çıktı dikkat edersem yarı aç kalırsam yükselmiyor. Ama daha gebeliğin çok başındayım 13+5 o yüzden ilerisi için doktor tedirgin.
NidaEray Deletedmom_112 evet çok çıkmış canım , ben hamur isi yedim bisey olmaz sandım 250 yi gördüm aman sen dikkat et daha yeni zamanlarında. Diyetini yap. Ölçüm aleti al kendine
Deletedmom_112 NidaEray aldım evde kendim takip ediyorum hiç şeker yüklemeye kadar kendini riske atmayacağım belliki yükseliyor ve şeker çıkcak bende şimdiden o şekilde besleniyorum umarım doğru yapıyorumdur
Ocak04_26 NidaEray benim de bu hafta 37. Haftam normalde hep dikkatliydim iki gün şekerim açlıklar 107 tokluk 140-200 aradı çıktı şükür bugün baya düşürdüm tekrar dikkat edeceğim. Ama bu iki günde bir şey olmuş mudur diye içim içimi yiyor. 250 den sonra dr ile görüştünüz mü hiç?