NewbieMommy minik_kurabiyeee yok ben hamile değilken yapıyordum ☺️ henüz şeker yüklemesi yaptırmadım19.haftamdayım🙈
NewbieMommy minik_kurabiyeee aa öyle mi bana henüz şeker yüklemesi yaptır demedi doktorum halbuki kontrolümde vardı bugün🤔
minik_kurabiyeee NewbieMommy ben bir gebelik geçirdim kaybettim onuda maalesef 7 haftalıkken kalbi durmuş 11 haftalikken fark edildi o zaman başlangıcı varmış daha sonrasında da ben çok üzüldüğüm için artmış şuan insülin kullanıyorum
Demet30 minik_kurabiyeee tadı gercekten cok, kötü ben yiyemiyorum benımde şekerım var yemek yemeye korkuyorum artık 😪
minik_kurabiyeee Demet30 ben bugün kahvaltıda yaptım aşırı beğendim yaa bende hiçbir şey yiyemiyorum 😥 ne yesem çıkıyor hemen
Melike_4949 minik_kurabiyeee yulaf meyvelerle susleyince güzel oluyor o yüzden sadece süt yulaf tatsız olur bence
Melike_4949 minik_kurabiyeee valla bende bilmiyorum canım aralarda badem fındık falan yesen birde ev yoğurdu tüket yeşillik Tüket bende artık öyle yapicam şekerim yükseliyor anlıyorum uyku bastırıyor inşallah sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet dediklerini zaten tüketiyorum ama artık yeterli gelmiyor karnım doymuyor daha fazla yemek istiyorum 😂
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet yaa yasak ya şuan normal zamanda da hiç ekmek yemezdim şuan ekmek çok cazip gelmeye başladı 😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet bende çok yemezdim şimdi yasak diye herşeyi canım istiyor gibi 😅😅27 haftalık hamileyim az kaldı çok şükür sizin ne kadar var doğuma
minik_kurabiyeee Melike_4949 benim daha çok var 18+2 yiz şuan sizin az kalmış yinede😂 benimkini birde her şey yükselttiği için daha kötü oluyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee ay daha çok var sizin evet benimde belli başlı şeyler yükseltiyor dikkat Etsem normal çıkıyor ☺️☺️