Drucelis Bnde enfeksiyon için 2 hafta önce kulandım 7 tane şimdide bgn sef verdi 1gramlık böök olanından kbb doktorundan aldım farenjitim var bnmde 10 tane içicem .. inş bebişlerimize bişi olmas dr gebeliğe göre ilaç yazıo sonuçta ..
candanpdr Neslisss çok geçmiş olsun ben de idrar yolu ve üst solunum yolu enfeksşyonu nedeniyle 5 günlük antibiyotik kullandım, çok bi faydası olmadı, hala hafif de olsa şikayetlerim aynı. Sana ii geldi mi tedavin?
Neslisss candanpdr Benim akintim cok fazlaydi hatta suyumun geldiginde suphelendik antibiyotik kullaninca gecti suan iyiyim cok sukur sana da gecmis olsun
nermin61 evet ilk bawta bende korkdum ama burun kulak enfeksiyon kapmiwsin dedi doktor 34 haftamdayim antibiyotik kullaniyorum.
Aylaayla Turuncu canım hamilelikte mi üç kere kullandın ya ben bi kere aıgmentin 1000 lik kullandım yakın zaman sayılır bir ay evvel falan şimdi de öksürüyorum ciiğerlerim parçalanıyor verirse kullanabilir miyim diye? Bebek zarar görür mü 2 kez kullandım diye merak ediorum
Aylaayla Tubada ya ben de senin gibi tek dozluk idrar yollarım için iki kere kullandım, sinüzit için bin mg lık kullandım dün geceden beri ciğerim parçalanıo öksürmekten doktora gitmeye korkuyorum yine antibiotik verirler diye 😭