sedaaltunbas birkaç gündür gribim ayrıca kulağımda da intihaptan dolayı doktor antibiyotik verdi aranızda hamilelikte antibiyotik kullanan var mı
Omerhatice sedaaltunbas ben ayagimdan amrliyat oldum 1 kutu o zmn Bir kere de grip oldum 1 kerede o zmn kullandm ama hamilelere gore antibiyotik veriyorlar her antibiyotigi vermiyor Siz kafaniza gore icmeyin ama bana sadece largopen veiryordu gebelikte
Elaylama sedaaltunbas ay sanki mesajı beb yazmışım 😬 aynısı bende de var valla ben almadım. Pazartesi kendi doktoruma yazdırıcam uygun bir ilaç. Sağ kulağımda hafif bir enfeksiyon çıktı ve çok fena gribim. Öksürük, çiş kaçırma hapşurma tıksırma yoooook yok yani 😭
Nily sedaaltunbas ben kullandım birkez. Zaten dozunu ona göre veriyor doktor endişelenme. Hamileler içinde antibiyotikler var. Dayanırım diyosan o ayrı tabi doğal yollarlada atlatabilirsin
Aylaayla Turuncu canım hamilelikte mi üç kere kullandın ya ben bi kere aıgmentin 1000 lik kullandım yakın zaman sayılır bir ay evvel falan şimdi de öksürüyorum ciiğerlerim parçalanıyor verirse kullanabilir miyim diye? Bebek zarar görür mü 2 kez kullandım diye merak ediorum
Mrry Elaylama bende ağır geçiriyorum doktor vermedi bana kulak damlası verdi bi çok zor geçiyo gerçekten bal karabiber limon boğazı biraz rahatlatıyo ama benşm midemi yaktı bal bi deneyin eğer sizde olmazsa yanma inşallah şifa olur🍃
sedaaltunbas Mrry çok teşekkür ederim söylediklerinizi hep denedim fakat kulak bi tuttu mu zor geçiyor sabredeecem artık
Elaylama Mrry benim de reflüm var ondan karabiber yaparsam bu sefer reflü öksürüğüm başlıyor. Az az ıhlamur, limon, ılık su karıştırıyorum allah şifa versin hepimize eşime de geçti yatak döşek yatıyoruz. Bi de birbirmize bakıp gülüyoruz 😂
Ecearya sedaaltunbas 13. Haftam itibariyle bir kutu kullandim iyi gelmedi bogaz enfeksiyonuma siddetli oksuruk vardi 10 tane antibiyotik igne oldum enfeksiyonun varsa icmek zorundasin diger turlu daha cok zarar gelir bebegine. Hem bunlar b grubu ilaclar gebelere gore.
Neslisss sedaaltunbas Benim idrar yolu enfeksiyonum 28+4 haftaligim cefaks antibiyotik kullaniyorum 5 gün kullan dedi doktorum daha onceden de hastalanmistim mecbur kullanmıştım 🤷♀️
candanpdr Neslisss çok geçmiş olsun ben de idrar yolu ve üst solunum yolu enfeksşyonu nedeniyle 5 günlük antibiyotik kullandım, çok bi faydası olmadı, hala hafif de olsa şikayetlerim aynı. Sana ii geldi mi tedavin?
Merveass sedaaltunbas ben kullanıyorum canım idrar yolu enfeksiyonu için. İkinciye başladım sabah akşam toplamda 1000 mg ve İnan korka korka içiyorum. Bir de normalde yaşamadığım yan etkileri de cabası😞
Tubada sedaaltunbas 26. Haftadayım 3. Kez antibiyotik kullanımına başladım. Hepsi farklı rahatsızlık sonucu kadın Doğum doktorununda onayı ile kullandım hala da kullanıyorum
Aylaayla Tubada ya ben de senin gibi tek dozluk idrar yollarım için iki kere kullandım, sinüzit için bin mg lık kullandım dün geceden beri ciğerim parçalanıo öksürmekten doktora gitmeye korkuyorum yine antibiotik verirler diye 😭
Mrry Elaylama öksürmek çok zorluyo dikkat edin kendinize allah şifa versin inşallah sizede korkuyorurm artık bebeğim kasılıp duruyo öksürdükçe😟
Elaylama Mrry benim de aynı şekilde. Yarın doktor kontrolüm var nst'ye sokacaktı zaten. Denk gelmiş oldu bakalım allah'a emanet bebeklerimiz.