Tugraseda Anneoluyorumm00 doğum yapalı 16 gün oldu hamile kaldığım kiloya geri döndüm. (54 ilr hamile kalıp 62 ile doğurmustum) hiçde bişe yapmadım bol su içtim, az şekerli meyve kompostoları içtim ve bolca emzirdim.
Anneoluyorumm00 Tugraseda ama alma ihtimalin var dikkat etmen gerekiyor bende 78 le doğuma girdim 68 e düştüm emzirme döneminde hepsini geri aldım
Tugraseda Anneoluyorumm00 emziriyorum diye ekstra kalori almıyorum. Kimisi ye süt olsun ye can olsun diye diye hamura tatlıya abanıyo ya ben öyle yapmıyorum bunu söyleyenlerinde önünü kapatıyorum hemen. Süt yapacak şeylerin ne olduğunu biliyorum ikinci doğumum bu benim. İlkinde 20 kilo alıp 40ım cıkmadan hepsini vermiştim ve bi dahada kilo artışı yaşamamıştım. Bundada 8 kilo aldm hepsini verdm bakalm hayırlısı daha almam diye düşünüyorum 🤭
Freyan Anneoluyorumm00 aralikli oruç ve hareket,hareket dediğim sadece yürüme değil ek olarak plates gibi kasları çalıştıran egzersizler
denizgurbuz Anneoluyorumm00 hiçbişey yememek 😂 açlığı iliklerine kadar hissediceksin başka yolu yok 😂 ben hamilelik öncesi diyetisyenle 18 kilo vermiştim. Akşam erken ve az yemekte çok etkiliyor ikinci gün tartıldıgımda hemen farketmişti.
Cemre44 Şekersiz 21 günü denemek istiyorum. Bir diyetisyen paylaşmış kitabı da var kendisinin. Hamileler porsiyonları artırarak yapabilir diyor. En azından şu paketli gıda işini bırakırım diyorum 😢 deneyen oldu mu gebeyken