Emoss17 Emoss17 ebeler çok ilgiliydi tektim o zaman ben orda şansıma kadim doğum doktoru da nöbetçiydi ama doğum esnas8nda çok fazla ikinamad8g8m içim tercubes8zdim de as8ri bastılar karnıma tek unutamad8gim oydu
Bahar2828 Emoss17 ben cakırtepede yaptım ilkini sezeryan ama bunu devlette istiyorum çok pahallı özel
Bahar2828 Emoss17 bende sezeryan olacağım özele gidiyorum ama çok pahalı o yüzden devleti sormak istedim 10 gün sonra randevum var
Dilan_55 Emoss17 sancı anında yanınıza birini alıyorlar mı acaba odalar tek kisikli birde eş gelebiliyor mu refakatçi olarak bilginiz varmi
Derya15 5 gün önce Ünye devlet hastanesinde Emete Özkan Tomakin hanımda sezeryan doğum yaptım. Sezeryan sonrası aşırı kanama oluştu hemen gerekli müdahaleyi yaptı. Gerçekten çok iyi bir doktor. Ölümden dönderdi beni
Emoss17 Dilan_55 kimseyi almiyorlardi 2 sene önce şuan bilmiyorum benim sancı odası 4 kişilik ti Allahtan o gün tek ben vardim😊 yanımda refakatçi kayinvalidem kalmıştı o zaman bilmiyorum es kalabiliyor mu