annelik_4 annelik_4 Şubat ayında kimyasal bir gebeliğim oldu 4 haftalık doktor dedi gebelik denilmez buna bir de bu inşallah bu bana tutunur☺️
seymanuryldrm Ya birde benim vücut sicakligim da bir değişiklik yok sıcaklık hissetmiyorum normal mi acaba en son beta 2159 şu kese görülmüştü ☺️
Pitircikkus annelik_4 gec degıl bence 6+1 de gıttım sadece kese gorundu ama bılseydım az daha bekler kalp atısıyla bırlıkte gormek isterdım
seymanuryldrm annelik_4 merhaba bence geç olmaz hatta daha iyi olur bazen 5. Haftada görülmeyebiliyor o stresi yaşamazsiniz ben şu an bebek oluştu mu yolk saç olustu mu kalp atışı ne zaman olur onun stresindeyim☺️ Hayırlı haberler alalim hepimiz amin 🤲🏼🌸
annelik_4 Pitircikkus teşekkür ederim bende biraz daha bekleyip öyle gideyim diyorum ama öncesinde kimyasal gebelik yaşadığım için birz erken gideyim diyorum😕
Pitircikkus Smhlms bende cuma gunu akıntıyla bırlıkte cok az kahve leke gelmıstı bı daha olmadıydı bugun yıne ıkı kez geldı sabah doktoruma gıdecegım sızınde mı leke oldu
Mrvslcht Aslidemir2334 var bel agrısıı hep vardı bende halada var uyku inanılmaz halsizim hiçbişey yapasım gelmiyor normalde çok enerjik bi insanım
Mrvslcht Elylm ben 5+2 de gittim gördüm canım sadece kese göründü ama kalp atışı ve bebek için cuma gideceğim
yavrusincabim1807 Temzilik yaptığımda ağrım oluyor ama geçen hafta daha çoktu kasık bel ağrım yani yeni öğrendiğimde daha çok ağrıyordu
Naniklininik Benim de arada kasık bel ağrısı oluyor özellikle ayakta kalınca. Gece de sağ tarafa yatınca sanki damarım çekiliyor kasıktan sola yatınca rahatım gündüz de hep uzanıyorum iyi geliyor belime. İştahım açıldı başka da bir değişiklik yok
seymanuryldrm annelik_4 bebek kalp atışından önce bebeği besleyen birşey canım o görülünce genelde birkaç gün sonra bebekte görülüyor