Hale23 G-k korkmayın bebis saglikliysa hareket etmesi bebisin keyfine bağlı genelde çikolatayı seviyorlar
G-k Hale23 korkuyorum çünkü sağlıklı bir doğumum yokx bir düşüğüm birde ölü doğumum var. Şuan hamileyim ama hayatım zindana dönmüş durumda.
Defnes-Mom Güzel anneler, regl döngü gününde ağrı hisseden var mı acaba? Benim her ay belli günlerde şu an hissettiğim ağrı oluyor, acaba döngü günü olduğu için mi
bihterziyagil_ Hale23 23+4 den selam 👋 kış temizliği bi yandan el ayak şişmesi bi yandan bogaz yanması bi yandan 😒😒🙄🙄
MiaBaslck bihterziyagil_ Suyunuzun içine limon taze zencefil koyup için bana doktorum bunu önerdi birde maske takın dışarda mümkünse aşırı salgın var
bihterziyagil_ Hale23 teşekkür ederim canım sende öyle dikkat et 🥰🥰 sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah anne olmak zor 😌
OgretmenSibellllllll 19+6 dan selamlar. Bir gün iyi bir gün çok halsiz geçiyor. Birde daha net bi hareket hissetmedim normal mi kızlar
MiaBaslck OgretmenSibellllllll Normal bacım bende 2 gün duymadım gittim uyuyormuş doktor normal dedi net olarak 20li haftaların ortası sonu gibi tam hissedersiniz şuan hissettikleriniz çoğu bağırsak hareketleri bile olabilir dedi doktor .