Arzuanne Razee benim şuan acayip ağrım var ya şu hastanelerde gece hiç bir şey yapılmamasına sinir oluyorum
Razee Arzuanne birazdan kendi doktorumda randevum var ağrının şiddeti aynı bir gram uyutmadı sabaha kadar
mombarbie_ Hale23 19+0 magnezyum tablet içemiyorum midemi bulandırıyor perşembe doktora sorup hap halini rica edicem mümkünse sağ tarafta cekilme var sağ belden ağrıyla giren şuan için tek problemim bu 😌
mervemurat16 Hale23 22+0 olduk sırt üstü dışında uyuyamıyoruz.sabahları erken kalkıyorum sanki hiç yemek yememişim gibi acıkmış oluyorum geceleri zaten wc de geçiyor 😁onun dışında sağlığımız iyi çok şükür
Tinii_minii_mom mervemurat16 bendee 2 gündür sola yatayım diye çabalıyorum sabah sırt ağrısı ile uyanıyorum daha doğrusu uyuyamıyorum. Sırt üstü yatmaktan vazgeçicem gibi duruyor ama sırt üstü yatıncada karnım geriliyor artk ayyy nasıl çözcezz bu durumu
mervemurat16 Tinii_minii_mom valla bilmiyorum benim karnımda gerilme yok şükür ama sağa veya sola dönünce karnım batıyor gibi
Arzuanne Razee o çok yoğun randevusu yok şimdi iyiyim genelde sabaha karşı oluyor bebek aşağı inmiş gibi hissettim ayaklarımı diktim uyumuşum sonra geçti şimdi iyiyim bekliyorum
Merimerim 21+4 bizim de 😊🌸 ilk hamileliğim ve güzel geçiyor çok şükür. Yavaştan alışverişlerde de başladık
G-k Hale23 21+3 çok ehvamli kaygılıyım, çünkü bazen çok hareketli bazen 2 gün çit yok. Kafayı yemiş haldeyim. Hastane ev arası mekik dokuyorum 😅😅
Hale23 G-k korkmayın bebis saglikliysa hareket etmesi bebisin keyfine bağlı genelde çikolatayı seviyorlar