12 haftalık hamişler nasıl gidiyor hamilelik ikili test yaptırdınız mı benim miğde bulantılarım arttı fenayım
12 haftalık hamişler burda mı
aybukekurt55
.
.
.
.
aybukekurt55 canım ben yaptıracaktım dün gittim . Bebeğin yatar pozısyonda olması lazımmıs. Benımkı ayaktaydı😂 uygun pozısyonu yok enseyı goremıyorum dedı . İkili yapmayacagım 1 ay sonra gel üçlü yapalım dedı
Cemrenurars ayakta nasıl duruyormuş 😅😅
Bulantılar devam azalmıyor aksine artıyor yemek yedikten sonra ağızda değişik bir tat var bir türlü geçmiyor yemek yemekten soğudum artık🥹bide aşırı gaz var göbeğim 6 aylık gibi
Bendede durumlar aynı 5.haftadan beri bol kusmalı. İnanılmaz tükürük artışı var şişeyle geziyorum tükürmek için. Ağzımda ki tadı hiç söylemek istemiyorum bile. Kabızlık berbat azalacağı günleri bekliyorum
aybukekurt55 benimde her geçen gün artan bir bulantı kusma hali kanam alanım var birde yatıyorum sürekli ilk haftalardan beri devam ediyor geçecek inşallah 🙏
aybukekurt55 yaptırdım 14 ekimde tekrar gideceğim ense kalınlığı falan normal dedi şimdilik bir sorun yok daha gelişiyor dedi sonuçlar bakalım nasıl olacak kusma ilacı kullanıyorum yoksa çok fenayım
aybukekurt55 anlamadım cocuk amuda kalkmıs 😂
Melismeydan miğde bulantıları insanı park ediyor gerçekten haklısın 🥹
Vandb Allah yardım etsin canım
Rumeysahin fitil kullanıyor musun canım kanama olması biraz zor oluyor
nurcan05 ben daha yaptırmadım merak ediyorum hayırlısı
aybukekurt55 sağlıkla olsun inşallah sizinde uzun uzun bakıyorlar her şeyine çok güzel hatta doktor cinsiyet tahminide yaptı 😊
aybukekurt55 evet iğne ve fitil kullanıyorum ve yatıyorum evdeyim 40 gün falan oldu ama bitiyor sanırım artık çok şükür 🤲🏻
11+3 Çarşamba ikili taramaya gidicem 😊
aybukekurt55 13+5 ten selam ikili tarama yaptırmadım kafamda soru kalsın istemiyorum dedim öyle karar verdim mide bulantım hiç yok iştahım aşırı açık mide yanması çok 😂
- Düzenlendi
12+2 yiz bizde 🫶 salı günü kontrolümüz var hayırlısıyla 😊 aşırı gaz birikmesi ve mide bulantısı yasıyorum, agzımda da mide bulandırıcı bir tat var hala gecmedi hele sabah uyanınca nefrey ediyorum o tattan🤢 ama bebiş için değer😊 bazen de karın agrısı oluyor sanırım rahim büyüdüğü için
aybukekurt55 benimde bulantlarım var bazen çok kötü oluyorum Salı ikili tarama yaptıracağım
12+5 gecen hafta yaptırdım 2 li tarama ultrason değerleri normal ama kan değeri biraz yüksek çıktı fetal DNA önerdi doktorum. 2 kadın dogumcuyla daha sonuclarımı paylastım onlarda fetal DNA önerdi. Nasipse bugun gidip kan vereceğim. İnşallah sonuclar güzel gelir.🙏