Elifmeral Kızlar bat 7 ekim Klomen kullandım bu ay,kasıklarımda belimde ciddi ağrılar var. Test yapmayacağım dedim ama. Dayanamıyorum sizce bir erken gebelik testi yapmalı kmıyım🙏🏻😓
Badgirl_ Elifmeral ben ilk kızımı adete 5 gün kala öğrenmiştim hamilelik testinde bende bekliyorum bu ay bakalım inşallah vardır senin ama biraz daha bekle bence
zeynep50_ Elifmeral galiba yerinizde olsam test yapardım ben erken gebelik testi çıkarıyor adet gecikmesini beklemeye gerek yok onda yapın hadi inşallah vardır
Elifmeral Test yaptım kızlar 😓 her test yaptıktan sonra gelen pişmanlık hissinden bıktım artık Negatif maalesef adete yakın bir zamanda tekrarlayacağım.
Elifmeral Feyzadilara inşallah cok erken davrandığımız için negatifi görmüşüzdür sabırla duayla bekleyelim insallah ❤️🙏🏻
Eslem2112 Elifmeral canım ben. Test yaptım adet günüm.de negatif adetten yirmi gün sonra pozitif gördüm Allah ol derse olur erkeni geçi olmaz umudunuzu kaybetmeyin
Feyzadilara Elifmeral ya insallah umarim hepimiz icin guzel olur 12sinde adet gorucem 10 gun var ve beklemek cok zor 😕
Hicran57 Elifmeral bende klomen kullandım geçen ay yumurtalarım 17-18 mm istenilen boyuta geldiği halde tutmadı. Bu ay doktorum tekrar verdi bugün2. Günüm hapta tekrar başladım doktorunuz bu ilacı kullanırken folık asıt olarak ne verdi acaba size ve yahut öneride bulundu mu
1prensesannesi__ Elifmeral erken test için bile erken bi zaman 6 gün once oneriyolar ama en garanti 3 gun kala yapmak
Elifmeral 1prensesannesi__ negatif görünce tüm umudum bitmişti . Umarım erken yaptığım içindir sabırla bekliyorum ❤️
Feyzadilara Elifmeral umarim sizde guzel sonuc alirsiniz sonucu bende paylasacagim sizden de guzel haberler bekliyor olacagim :) 🌸
1prensesannesi__ Elifmeral insAllah canim sabirla da beklesek sabirsizlikla da beklesek zamani gelmeden ogrenemiyoruz gecen aylarda o kadar sabirsizlikla bekledim ki zaman gecmiyodu resmen en son umursamicam dedim takmicam dedim okullarda acildi iyice oyalaniyorum artık zaman guzel geciyo yani 😃 iyice gecikmeden de test yapmicam erken yaptığım testler hep olumsuz sonuclandi erken testlerden sogudum 😒😂