Selnsn 3 ay 8 gün oldu kilo olarak zayıfladım ama göbek hala var maalesef :( Dikişlerin tam anlamıyla iyileşmesini bekliyorum, sonrasında karın çalışacağım

Pamuk korkuyorum böyle kalcak diye ☺️ bi korse takayım dedim dikişlerim acıdı mecbur beklicem o zaman 🤷🏻‍♀️

Selnsn
      6 ay oldu doğum yapalı ama sezaryan göbeğim hala gitmedi gidecek gibi de durmuyor zaten 🤭

Selnsn Ordan bir mucize çıktı annesi az sabır.💞

Bunu bilimsel olarakta söylüyorlar sezeryan göbeği diye birşey söz konusu değil normalde olsa sezeryan da rahim 40 gün içerisinde anca eski haline dönüyor.

Selnsn 4 aylık çocuğum var ama sezaryen göbeği hala duruuyo bazen gidiyor geri geliyor bende anlamıyorum

Selnsn korse taytlar var trendyol da görmüştüm hele 40ın çıksın onlardan alırsın

Benimde 2 ay oldu doğum yapalı. Doğru düzgün kilo veremedim 😢göbek için egzersizlere başlayayım diyorum

MerveG17 Yapmayın çok erken,dış dikişler iyileşmiş olsa da iç dikisler belki tam olarak iyileşmemiştir. Ben 6.ayı bekliyorum sonrasında karın çalışacağım.Doktorumda zaten 6ya kadar yürüyüş dışında agir spor yapmaya kalkma dedi

Daisy0000 Hadi ya biraz daha beklemeli o zaman. Teşekkür ederim yardımınız için 🥰😘

MerveG17 Benim 3 ay 9 gün oldu sert bi koşu yürüyüş vs yapayım dikişim sızlıyor, karın çalışmak için çok erken olduğunu oradan anladım

Selnsn 2.ye hamileyim o göbek altta bebek yukarda 🤣🤣

Selnsn benim ilk gün yok oldu gibi 1 ay sonra çıkmaya başladı resmen 😂 şimdi 1 buçuk yaşında bebeğim ama göbek bırakmış gibiyim