Ysmnpmk bende 4 senelik evliyim kuzum daha önce 3 kez kimyasal gebelik yaşadım daha sonra eşime dedimki ben doktor kontrolünde gebelik yaşamak istiyorum muayenelerimi olup oyle kalicam tekrar tekrar aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum dedim istediğim doktora randevuyu 1 ay sonraya buldum doktor muayene günüm yaklaştı ki benim adetim gecikti ben muayene öncesi gidip kan testi verdim beta 9000 lerde çıktı oncedende 11binlerde çıkmıştı bu sefer sevinmicem kendimi umitlendirmicem kimseye de demicem diye şartladim kafamda 7 gün bekledim doktor kontrolünde gittimki 6+2 olmuşuz kalp sesini duydum keseyi gördüm ağladım mutluluktan o anki mutluluğumu anlatmaya kelimeler yok ve şuan 11+6 olduk ve anladım ki Allahü teala sen istediğin zaman evlat sahibi yapmazmıs senin ihtiyacın olduğunda verirmiş bu mutluluğu o yüzden canim çok istiyorum deme kendini rahat bırak olacak inanıyorum allahin istediği zaman olacak diye düşün hep ve şuan hamile biri olarak ben gebelik var diye hissettim inşallah hislerim beni yanıltmaz Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın her kadına bu duyguları nasip etsin inşallah 🤲