Sedakyaaa Canlar 39 oldum bugün normal doğum istiyorum ama ne açılmam var ne sancı var ne gelen var ne giden benimle aynı durumda olan var mı
Esmagrr Sedakyaaa 39+4 üm bütün tuşlara bastım ama götümü de yırtsam hiç bişeycikler olmuyor bebek yoruluyor ve hareket etmiyor gün sonunda artık
Brc9 Sedakyaaa benim de 38+5 normal doğum istiyoruz beklemeye devam çatı muayenesi de yapmıyor doktorum 😂
Sedakyaaa Esmagrr bende merdiven çıkıp iniyorum bu ağırlıkla zaten zor aman ne biletim hırma ahududu yaprağı falan hala açılmam 1 cm bebek içime kaka yapmasından korkuyorum birazcık
Sedakyaaa Xcbaby bende artık sezeryana okeyim yapcak bi şey yok doktor son 8 gün daha bekleyelim dedi bebek 4 kiloyu geçerse sezeryan yaparız dedi
Birdeanne Xcbaby merhaba neden sezeryan döndünüz benim de bugün tam 40 haftalık bebek 3.600 gözüküyor pazartesiye gelmezse suni sancıyla doguracagim
Brc9 Sedakyaaa artık bebiş nasıl dünyaya gelmek isterse öyle gelecek desene 🥰 en hayırlısı neyse o olsun hakkında, sezeryan olursan spinal mi yoksa genel anestezi mi düşünüyorsun?
Sedakyaaa Esmagrr öyle mi suyla ilgili mi doktor her şey normal dedi ama bakalım çarşamba tekrar gideceğim
Sedakyaaa Lafayette bazı doktorlar uygun bulmuyormuş ben de duydum onu ama benimki yapıyor 37 den beri özellikle devlette yapmıyorlar diye duydum
Sedakyaaa Brc9 doktordan doktora değişiyor demek ki normal istiyorsanız birde başka doktora gözükün derim