Nursumeyye5 Sağlık Ocağı genel de aşı için çağrıyor ama beni daha hiç aramadılar aşı için ve 23. Haftamdayım🤷🏼♀️ Böyle olan var mı pazartesi ilk işim arayıp sormak olcak kendileri biz bilgilendiricez demişti ama ne arayan var ne soran
B_eyaz Nursumeyye5 benim ilk doz 18 haftada vuruldu 2ci doz içinde Ekim sonu gideceğim aşı kartı verdi kendileri aşı içn arıyor normalde beni kendileri aradı çağırdı
Baharoloji Nursumeyye5 bazen ellerinde olmuyor gelince toplu arıyorlar sanırım illa şu haftada yapılması lazım diye bir kural yok 3. Aydan sonra bir haftada yapılabiliyor arkadaşımla aramızda bir ay vardı ikimizide aynı gün aramışlardı aşımız geldi olmak isterseniz gelin diye ondan kaynaklı olabilir
Beggg Nursumeyye5 kart veriyorlar oraya tarih yazıyorlar beni de aramadılar ben karttaki tarihte gittim hep
sevaldqn1 Nursumeyye5 18. Haftamda arayıp bilgi verdiler 19. Haftada ilk dozu oldum simdiye kadar olmaniz gerekti neden aramamislar merak konusu
Nursumeyye5 B_eyaz Minigiim-vebenn52 Baharoloji Eyvahlar olsun ben geç kaldım o zaman normal de kaçırmam böyle şeyleri takip ederim ama hatâ yaptım aramamakla 🤷🏼♀️
06-06060a Haftamdayim henüz olmadım ben aradım geç olsam sıkıntımı diye doğuma kadar vakti var 2.izlenimde geldiğinde yaparız dedi kaçıncı hafta ozmn bilmiyorum
Beggg Nursumeyye5 ben gebe olduğumu tahlil sonuçlarımı öğrenmek için gittiğimde sağlık ocağında öğrendim ve hemen kayıt açıp izlem kaartı verdiler🤷🏽♀️
Aryayy8 Bende ilkini 18. Haftada oldum diğerini de Bi ay sonra gel ol dedi ama çok çarpmıştı beni aşı kolum şişti baya kötü oldu ikinciyi yaptırmaya korkuyorum
-zehraa34 Aryayy8 bende birincisi kötü geçince ikinciyi yapıp yapmakla kararsızdim ikincisini yaptığımda hiç ağrı olusmadi neredeyse daha rahat geçmişti
Beggg Nursumeyye5 hayır ben de hiiiçbir şey yapmadı olurken de hissetmedim sonrasında da bir şey yaşamadım ama kişiden kişiye değişir bu tabii ki