hsizyl prensinannesi2024 olabilir ben devlete gittim ilk dogumumda kadina tulum verince dedi bu ne hemsire artik kendi hazirlamisti 🤣🤣
Ayssee__ prensinannesi2024 fotoğraftan mı bilemedim büyük ve uzun gibi duruyo ama modeli güzel bence bunu biraz zaman geçince için saklayın hemşireye vermek için düz 70 80 tl ye 5 li takımlar var trendyolda kanlı olabiliyo bebek hemen kirlenecek öyle bişey tercih edin bence 🌸
Annesii23 hsizyl neden kabul etmesinler hatta benim doğum yaptığım hastane kendisi giydiriyodu bizim verdiklerimizi istemediler tulum giydirmislerdi
hsizyl Annesii23 bilmiyorum bnde istemediler hemşire tek tek lazım olanları götürdü ağustos ayıydı hatta ilk doğumumda sıcaktı
Oznurkk prensinannesi2024 lütfen yanlış anlamayın. Ama böyle tulumlar bebeklere çoğu zaman büyük oluyor. En güzeli alt üst takım bir eldiven bir şapka ve bir çorap bir battaniye verseniz daha iyi olur gibi. Bende sizin gibi yaptım tulumla gitmiştim hastaneden kızımı çıkarırken çuval giydirmiş gibi oldu 🥹
hsizyl cokkasmabeabi bilmiyorum demekki hemşirelern keyfine bakılıyor veya hastanenin isteği doğrultusunda hareket ediliyor
cokkasmabeabi prensinannesi2024 ben çıtçıtlı badi, tulum bir de şapkayla ince müslin verdim. Zaten hastane 24 25 dereceye ayarlı kalın kalın bişeye pek gerek yok
bnyogz Ben yenidoğan uygun fiyatlı 5 li set aldım içine bir zıbın, çorap, battaniye, bez bunları koyacağım