Minimans Drnzgn dikkat ediyorum ama 1.5 yaşında oğlum var o yüzden illaki aktifim yatıp dinlenme yok hiç
Drnzgn Minimans zaten çok çok sıkintili birşey değil canım sen boş kaldığında ayaklarının altına yastık köy uzan
berfaliasaf13 Minimans Hamilelik boyunca bel kalça ve sırt ağrısı oluyor normal🙏 organlar yer değiştiriyor ağırlık eşiği değişiyor 9 ay dayanacak sağlıkla gelsinler de🥰🙏 Benim 2. Gebeliğim
Kaderkaplann Minimans merhaba aynı durumu bana da söyledi doktor ve araştırmaya başladım sızın duzeldı mı acaba
Kaderkaplann Minimans inş benım de duzelır 20 ıncı haftamda soyledı sızın kı kaçıncı hafta da çıktı acaba normele
Minimans Kaderkaplann valla canım 14 haftalık falandı aşağıda dediği 20.hhaftada düzelmişti aama doktor 25. Haftaya kadar düzelme şansı var demişti 20 de düzeldi şükür
Kaderkaplann Minimans her ay kontrolüme gıdıyorum bu zamana kadar soylemedıler 19+3 de gıttıgımde soyledı doktor ıste araştırmada doğum yapmalısın kanama cok olur fln umarım benim de Çıkar yerıne
Minimans Kaderkaplann çıkar inşallah canım stres yapma sakın herşeyde vardır Bi hayır sıkın tı yapma sağlıcakla alırız işşalllah kucagımıza