Minimans Kızlar başında böyle bişey olan var mı acaba doktor bebegin eşi rahim agzından dedi ilişki yasak dedi 16 haftalığız
Drnzgn Minimans benimde ilk hamileligimde olmustu dikkat edersen sıkınti açacak bişey değil ilerleyen dönemde yukarı cika biliyor çıkmazsa normal doğum yapamıyorsun ben sezeryan olmuştum
berfaliasaf13 Minimans doktor bana da plesenta önde dedi, bebeği baskılıyormuş gebelik takibime de not aldı ama bana bir şey demedi kötü bir şey değildir inşAllah 🙏
N-23 Benim öyle canım bebeğin eşi rahim ağzını tam kapatmış zaten bu postları açan herkes yine mi sen diyodur çünkü ben öğrendiğimden beri burda online ful, haftan erken şansın daha yüksek canım bol dınlen ağır iş yapma ilişki kesinlikle yasak
Minimans N-23 1 buçuk yaşında oğlum var nasıl dikkat edebilirim ki ister istemez ona dolanıyorum peki tehlikesi ne acaba doktor pek açıklama yapmadı bana
N-23 Minimans doktor banada şimdilik bişi demedi burdaki yorumlarda yazıyordu bişiler onlara göz atmıştım tecrübeli arkadaşlar yazamlar var ne diyelim allah selamete çıkarsın inşallah hepimizi 🤲
Drnzgn Minimans dikkat edersen olacağını sanmam ben hayatımı çok ta değiştitmemistim günlük ev işi flan rahatlıkla yaptım eşim zaten hamileliğim boyunca yanımda değildi asker esiydim sadece bana yürümek iyi gelmiyor du
Minimans Doktor ilişki yasak dedi kanama olursa acile gel falan dedi aklım takıldı sanki heran bişey olacakmış gibi geliyo
Minimans berfaliasaf13 benimde kendi doktorum degildi canım doktor sadece yukarıya çıkmazsa normal doğum yapamazsın dedi ilişki yasak kanama olabilir dedi fazla bişey deyip bilği vermedi
berfaliasaf13 Minimans evet ağrın olabilir kanamam olabilir ileriki haftalarda bakarız dedi, hayırlı olumlu, sağlıkla olsun inşallah,🙏
63-0-4-ma Benim de geçen hafta(20.) doktorum söyledi rahim ağzına yakın kanaman olursa gel diye sonra detayliya girdim orada da yakın ama kapatmamış ileriki haftalarda yukari cikabilir dedi doktor.
Minimans Drnzgn dikkat ediyorum ama 1.5 yaşında oğlum var o yüzden illaki aktifim yatıp dinlenme yok hiç
berfaliasaf13 Minimans Hamilelik boyunca bel kalça ve sırt ağrısı oluyor normal🙏 organlar yer değiştiriyor ağırlık eşiği değişiyor 9 ay dayanacak sağlıkla gelsinler de🥰🙏 Benim 2. Gebeliğim