bdenerigokce Pamuk sevgiliyken hiç söylemezdim, 3 senelik bi sevgililik oldu hep adıyla hitap ederdim, daha ortada evlilik yok ne aşkı ne hayatı derdim😂 o da sanmıyorum bence sen söyleyemezsin evlenince demişti ama şimdi adını söylemiyorum😂
Pamuk Miracleee O da diyor ki ne kadar odunsun hoc mi haketmiyorum güzel sözleri bizde hep böyle genetik galiba😂
Hhbnhbnjvv Pamuk ciceyim der cogu zaman ama adimla seslendiyi zaman adimi şirinleştirib seslenir adım sema seslenerken semuş der😂 Benimde seslenmem odunca biraz soylemeyeyim)
Canann1601 Pamuk bizde değişiyor ya hiç böyle takıntımız yok tek sevmediğimiz kelime aşkım kelimesi ikimize de itici geliyor nedense 😂bazen ismimle hitap eder ama canan demez sevgili oldgmzda da hiç canan demedi hep cano derdi. Smdi bazen canım bazen canom bazen çiçeğim bazen prensesim bazen 7 aylık oldum gebeş kaplumbağam der😂😂 ben genelde hayatım derim sevgilim derim bazen ismiyle hitap ederim ama farketmez yani ismimizi de desek başka birsey de desek bu çok problem değil bizim için .o an içimizden ne demek geliyorsa onu diyoruz
MorKelebek54 Pamuk valla sizin durumla tam tersi esim ismimle dahi hitap etmez hatta hic bi sekilde hitap etmez yani askim canim demez ama isimle de seslenmez kalabalik ortamdayien mecbur ismimi söylüyor ama bassayken maaelsef ismimi soylese yine gam yemicem 😂😂 neyse bende esime genellikce aşkım ya da kocam derim o okuz de otrsun hic bisey demesin ay nasil sinir oluyorum ama ya insan bi canim dese mutlu oluyo ama ama nerdeee
sevaldqn1 Pamuk kara püsük, japoon askeri, aşkoooo diye odadan odaya çağırması meşhur bende samoo yada aşkım yağcılık yaparken en üst zirvelere çıkıyoruz ikimizde 😂
Hg-ygthmz- Eşim bana cano diye seslenir bende işime geldiginde bitanem aşkım falan derim genelde yusufcugum derim🤭
nunusmom naneliseker_ böyle sevümliler yaa tombik tombik 😂 zayıf olsada severim ama bu halinden de şikayetçi değilim abartmasın yeter 😂😂