Dlktpl BFerayeY yok işi bırakıp geldık cnm bursada yasıyoduk sımdıde bu sıkıntılar bar bıdaha hamılelık yasarsam sureklı yatmam gerekebılır calısmıyorum sen pekı ıstersen ıns ekleyebılırsın dlkkydlntpl
Dlktpl BFerayeY bol yat dinlen tavsıyem bu kanama cok zor bende bes hafta yasadım psikolojik tedavı gorucem sımdı artık mafolmus durumdayım ekıplerde esım cnm senın ekıptemı trafık mı denetlememı
BFerayeY Dlktpl çok isterdim yatmayı ..öğretmenim en fazla bir iki hafta rapor fazlasını alamam ki . Evde de kimse yok işler bana bakıyor mecbur . Yok şubede benimki . Evet trafik denetleme
Sblozdmr BFerayeY banada ilk.aylar plasent assagida dedi şükürler olsun hic bir probelmim olmadi suan 37+1 haftadayim
Mrveozgnn Dlktpl evet oldum hayatımın en kötü günlerinden biriydi dikkat etmeye çalışıyorum antibiyotik ve ağrı kesicim var onları kullanıyorum soğuktan koruyorum kendimi yediklerime dikkat ediyorum ama umarım dediğin gibi olmaz 😞
Dlktpl Mrveozgnn ıns olmaz cnm mutlaka baktır cok yenı sanırım senın daha cok zor her sanıye acısı aynı tarıfı ımkansız onlarsız olmak nasıl işleyerek zaman gecıyor anlatamam
Mrveozgnn Dlktpl evet çok yeni Perşembe günü kürtaj oldum daha ve ilk bebeğimdi ilk heyecan ilk hayal herşey ilkti yani ve gitti malesef 😞
Mrveozgnn Sblozdmr evet umarım güzel bir ticaret yaparlar bizde tanışmış oluruz bu saye de bizde nizipliyiz güzel tesadüf ☺️
Dlktpl Mrveozgnn cok ıyı anlıyorum senıbenımde ılktı hareketlerını hıssedıyodum sımdı mezarına bıdemıyorum cok uzagım oglumdan
Sblozdmr Mrveozgnn bende dusuk yaptim cok kotu günler gecirdim ama Allaha sukur uzerine tekrar gebe kaldim prensesi mizi bekliyoruz rabbim olmayan herkese versin inşallah sizede 😊