BFerayeY Dlktpl trafik canım 2 yıl olcak .senin eşin hangi birimde .evt hamileyim 18 haftalık biraz sıkıntılı geçiyor bakalım hayırlısı
Dlktpl Mrveozgnn benım hunılesmeden oldugu ocın gonderılmedı cnm acılmam oldu kasılmalarım falan tekrarlama olanahı yuksek korkuyorum cok zor durum dr bebegı ınceledım herhangı sıkıntı gormedım gondermeye gerek yok dedı
Mrveozgnn Dlktpl anladım canm seninde başın saolsun ne diim çok kötü bir durum rabbim kmseye yaşatmasın bize de yaşatmasın birdaha inşallah tarifsiz bir acı malesef 😞😞
Mrveozgnn Sblozdmr tabi yardımcı olur güvenebilirsiniz yani kendisine tereddüt etmeyin dükkanına gidebilirsiniz internet üzerinden sitelerine bakıp ulaşabilirsiniz sıkıntı yok . Nasıl bir araba istiyorsunuz ?
BFerayeY Dlktpl genelde trafik de herkes birbirini tanıyor ama .kesin tanıştırlar ekiplerde mi eşin büroda mı
Dlktpl Mrveozgnn sen kurtaj oldunmu cnm olduysa. Cok dıkkat et rahımde benım gıbı yapısıklık olmasın bıde onunşa ugrasma
Dlktpl BFerayeY bol yat dinlen tavsıyem bu kanama cok zor bende bes hafta yasadım psikolojik tedavı gorucem sımdı artık mafolmus durumdayım ekıplerde esım cnm senın ekıptemı trafık mı denetlememı
Sblozdmr BFerayeY banada ilk.aylar plasent assagida dedi şükürler olsun hic bir probelmim olmadi suan 37+1 haftadayim
Mrveozgnn Dlktpl evet oldum hayatımın en kötü günlerinden biriydi dikkat etmeye çalışıyorum antibiyotik ve ağrı kesicim var onları kullanıyorum soğuktan koruyorum kendimi yediklerime dikkat ediyorum ama umarım dediğin gibi olmaz 😞