Elanin_annesi Beyzanrrr valla ben evimi 34ncü haftamda tek başıma temizledim camlarımı sildim ettim şükür. Öyle de değil bence ya yerinden kalkamıcak kadar. Eğer riskli bir hamileliğiniz yoksa doktorunuzda izin verdiği sürece hareketli olun bol bol yürüyün son ana kadar yediğinize içtiğinize dikkat edin gereksiz kilo almaktan kaçının. Beni bi tık yoran aldığım kilom ben ona bağlıyorum.
Elanin_annesi Beyzanrrr doğum sancısını henüz bilmiyorum arada yalancı sancılarım oluyor ama hafif regl ağrısı gibi. Bakalım bi kaç güne görürüm inşallah 😄
Elanin_annesi Serendipty bilmem ki. Ama bence rahim ağzı uzunluğunuz,açıklığınız,kasılmalarınız,bebek hareketleri vb. gibi bunlar normalse bi sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum.
Elanin_annesi Hhbnhbnjvv tüm tuşlara bastıkta işte gönül avutuyom hazır düşmüşte karnım bence doğmalı artık🤣
Hhbnhbnjvv Elanin_annesi 😂😂😂😂 dogmalıda iste inat ediyor minik🥵 38den gecmek istemiyorum umarim bizimkide bi hafta icinde dogar🤣
Elanin_annesi __mom1 ayy çıkar mı çıksın hadi inşş🤣 🤣 regl dönemim çok ağrılı olur söverdim şimdi de ağrım gelsin diye dua ediyom anayız biz anaa 😂
Mouradi Elanin_annesi Baya düşmüş, akşama doğru ağrı gibi ittirme gibi hiss varsa yakındır bebişin gelmesi biz zahmet artık gelsin 40 hafta olucak 😃
Elanin_annesi Mouradi bugün kasıklarımda ve belimde ufak ağrılar var geçmedi ama şiddetlenmedi de iki gündür karnımda kasılıyor bakalım takipteyim 😂