Sirine06 7.haftayım progestan kullanmaya başladım ama hep bir uyku halim oluyor kafamı kaldıramıyorum ve baş dönmesi oluyor sizce normal mi
mervemurat16 Sirine06 ağızdan alıyorsanız yan etkileri oluyor fitil olarak alınca yan etkisi yok doktorunuza söyleyin belki fitil olarak atın der
3bebekannesiii Sirine06 fitil olarak alabilirsiniz bende agızdan alıyordum ve aşırı yab etkilerini gördüm şuan fitil olarak devam ediyorum 10 haftalıgız bir haftadır kullanıyorum doktorum1-2 ay daha devam ederiz dedi
zeynepsg Sirine06 eğer kanama değil de sadece lekelenmeye fitil almak daha iyi oluyor hem yan etkileri oluşmuyor hem de daha kolay ulaştığı için etkileri daha iyi oluyor
Seyma151213 Ben fitil olarak kullanıyorum canım ağızdan alınca baş dönmesi çok oluyor diye doktor öyle önerdi. Ben 3. Aya kadar kullanacağım sen kaça kadar kullanacaksın ?
Sirine06 Seyma151213 benim kahverengi lekem geldi doktor o yüzden başladı ne zamana 3.ayın sonuna kadar biliyorum canım
Seyma151213 Bu arada benim 5. Haftada ve 7. Haftada kanama oldu hemen 5. Hafta başladım kullanmaya hala da devam ediyorum 😞
Mery60 Seyma151213 ahh canım benim bende 5.haftamın başında daha gebeliğim öğreneli 2 saat olmuşken doktora gitmiştim ve bana da başladılar içiyorum birkaç gündür. Kaygılanma hiç. Sağlıkla kucağımıza alacağız ben inanıyorum 🙏🏵️
Seyma151213 Sirine06 bana 3. Aya kadar dedi 3 aylık olunca devam etmezse bırakabilirsin dedi canım bakalım
Gizem9494 Bende kullanıyorum hap olarak ama hiçbir yan etki yapmadı 8+2 haftalık hamileyim göğüs şişliğim we ara ara kasık ağrım dışında ne baş dönmem ne mide bulantım yok çok şükür 🙏🏻
MerVe39- Bende hem agizdan hem fitil olarak 5. Haftdan beri kullaniyorum. Ağzidan alinca sersem gibi oluyorm gözlerimi açamiyorum. Doktorum normal dedi bu duruma
Defnes-Mom Ben 21 haftalığım, tüp bebek sürecine başladığımdan beri kullanıyorum daha da kullanmaya devam edeceğim. Hep fitil olarak kullandım hala da öyle kullanıyorum.
Mlttm4141 Benimde kahverengi leke oldu diye verdi doktor ama belim sırtım ve karnım çok ağrıyor bu durumu yaşayan varmi
N-23 Banada ağız yoluyla 100 mg verdi yan etkilerinden çok korkuyorum, fitil olarak alsam olurmu ddim ama ağız yoluyla al dedi
Seyma151213 Zeynepdmryz kanama geçti ama kahverengi akıntı devam etti uzun süre şimdi de o akıntı sarıya döndü çok şükür