Yasoeso 14 gün bugün hala pik goremedim ama uyguladığıniz kür vs yada bunu yersen yumurta gelişir dediğiniz bişe varmı
Sunshine123 Yasoeso ben dü bu ay 14. gün baktım hala yumurtlama yoktu üzülmüştüm hatta bu ay yumurtlama olmayacak mı diye. Yapmaya devam ettim 17. gün gördüm yumurtlamayı. Yapmaya devam et bence
Edaemkl Yasoeso 12 günüm hala bende yumurtlama göremedim pzt doktora gideceğim Bir önceki ayda silik çıkıyordu hep bırakmıştım yapmayı can sıkıyor sadece doktora göründüğümde yumurtaliklarin gelişip gelismedigini soracağım baktiracagim
Yasoeso Sunshine123 devam ediyorum da dediğiniz gibi görmeyince insan bı umutsuzluğa kapılıyor o yüzden destekleyecek biseler 😏🤔
deniizz_ Yasoeso avakadonun iyi geldiğini duydum ama bilmiyorum bende biraz önce post actm inşallah bilgili olanlar yazar
Yasoeso deniizz_ işte tutunmasini sağlamak için o catlamayi gordukten sonra faydalı oluyor dıe okumuştum bı yerde ama pik olması için lazım ☺️ kaçınci günün bugün
Yasoeso YncaY devam ediyorum evet aama desteklemek için bişe yok sanırsam havuç dio kimileri ama havuç çatlamaya yardımcı olmuyor mu
Yasoeso deniizz_ sat 18 eylul bat 15 Ekim Hadi bakalım beraber gebe kalirsak bide bizden iyisi yok ☺️