Kızlar nasıl kalkıyorsunuz yataktan ya benim 5 dk mı alıyor bir sağ bir sola dönerek zor kalkıyorum ağrıdan dolayı 😒☺️
Karındaki baskıdan dolayı yataktan kalkamamak
Vga16 ben de geceleri özellikle tuvalete sıkıştıysam mümkün değil yatakta dönüp kalkamıyorum sanki karnıma taş bağlamışlar gibi, kac haftaliksin canım
ipekbocegim ay valla bende öyle ya, 36 haftamdayım
Geceleri öyle oluyor ya taş gibi karın bide kalk kalkabilirsen az tuvaletin gelsin yeterki
ipekbocegim benimde öyle oluyor 34 haftalığız zorlaya zorlaya kalkıyorum daha doğrusu tuvaletim geldiği zaman birden geliyor rahat dönüp kalkamadığım için baskı da olduğu için sanki o an altıma yapacak hissi yaşıyorum belimden iteleyip kalkıyorum sanki karnımda şişlik var taş var semsert bir his oluyor
Vga16 ben de 36dayim ayni canım 🥺
Annemm1213 benim de 34ten sonra basladi bu ayni🥺
Annemm1213 benimde öyle taş gibi karnım ya
ipekbocegim 9 aya gelince demek başlıyor doğum hazırlıkları 🥹☺️
Vga16 ne yapcaz bilmiyorum ama bir sorun olsa başka bir belirtisi de olurdu herhalde ben bu olayı yaşadıktan sonra 2 sefer doktora gittim bir sorun yoktu
Annemm1213 nette falan da normal yazıyor doğum yaklaştıkça böyle şeyler oluyormuş ama zor gerçekten ya
34+1 sanki koca bir dünya var karnımda kendimi yuvarlayarak yataktan kalkıyorum uzandığım yerden kalkmam mümkün değil hele sıkıştıysam
Yan dönüp dirsekten destek alıp kalkmak lazım ama o bile zorluyor beni. Bütün kemiklerim eklemlerim ağrıyor
ilkmommylikheyecani al benden de o kadar ☺️
Ben de çok kilo almadım karnım var sadece 36.4 haftalığım asla kalkamıyorum soluma dönüp anca kalkabiliyorum kaplumbağa gibiyim 🤭😂