balbadem1 Dileksapan amiiin o kadar zor ki bazılarımız için bu durumu yaşamak çok bekledim Allahım hepimizin gönlüne göre vesin Allah hepinizden razı olsun 🙏🙏🙏🌸
Gizemd-01 balbadem1 bence hamilesiniz. Benim de ilk böyle çıkmıştı kan vermiştim 231 çıkmıştı değerim
balbadem1 Gizemd-01 bende şimd duraktayım otobüs bekliyorum hemen işe gidecektim zaten hızlandırdım 😂🥰
MUSU21 balbadem1 ay cok sevindim canim ya o mutlulugunu tahmin edebiliyorum. Hayatin boyunca unutamayacagin bir his yasiyorsun suan ben hala o gun yasadigim duyguyu dusundugumde gulumseyip mutlu oluyorum ne tatliymis diyorum
Hazal_98 balbadem1 merhaba. İdrar testini bir kere mi yaptınız acaba ? İnşallah hayırlısı ile evlat sahibi olursunuz 🤗🥰
balbadem1 Hazal_98 aminnn evet bu ay ilk kez yaptım aslında yapmayacaktım ama sabah uyandım içimde bişey doktor 4 elimde kan yap direkt demişti dedim yap gitsin şok geçirdim hep negatiflerden sonra bu şifa oldu bana inşallah sağlıkla ilerler ❤️
Hazal_98 svgkrtozdmr dün vermiştim ama sonuc için ptesiyi bekleyemeyeciğim. Gün içinde özele gidiyorum 🤩🤩
Aybarssmom_ Reglime bir gün kala benim de böyle çıkmıştı 24 haftayı bitirmek üzereyiz şuan rabbim gönlüne göre versin 🫶
tugbadurmaz34 balbadem1 e nabızdan sürekli kontrol et canım benim Hayırlı olsun çok güzel telaşlar 😍🧿