@balbadem1 canım çatlama iğnesi vs ile mi ? Ben seni hatırlıyorum hep yorumlardan 😍 Allah hayırlı. Evlat versin inşallah inşallah mutlu olursun 🌸 darısı benek isteyen bizlere inşallah 🌸🤲💖🫶

Adabp burda bu testi mutlulukla paylaşmayı bekleyen ne kadar çok kadın var. Biraz empati yapın lütfen. Bunu ninem de anlar hamile tabiki. Ama o heyecanı neden tek başına yaşasın ki. Hoşunuza gitmediyse yazıp da insanların sevincini boğazına dizmeyin. Sizin de buna hakkınız yok.

Violetaa geçen ay çatlatma yaptık olmamıştı bu ay Klomen kullandım ama çatlatma yapmadı kendisi çatlamak üzere dedi hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırım 🥰🥰🥰

balbadem1 sen şuan hep pozitif şeylere odaklan canım. Hayırlı olsun inşallah kanda da çok güzel sonuç alırsın 🤲🪻

balbadem1 bendede 1 sene 9 ay olmuşdu yenice hamile kaldim o duyguyu biliyorum çok müthiş bişey🥺 Allah sağ salim kucagniza almağa nasib etsin inşallah🤲❤️

Adabp bende öyle kullanıcı adına ters davranan mahlukat.

Hazal_98 ay hadi hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ sağlım kucağına almayı da nasip etsin kuzummmm