Abdulzade balbadem1 bendede böyle çıkmıştı şimdi hamileyim, 2günden sonra yapsan biraz daha koylaştığıbı görüceksin❤️. Sakın kendini çok yorma, ağır birşeyler kaldırma , çalıştığın kadar dinlen ❤️
balbadem1 Adabp rahatsız olduysanız cevap vermezsiniz bu kadar basit beni ve burda benimle sevinen arkadaşlarımı rahatsız etmeyip sayfadan çıkabilirsiniz
Adabp Hazal_98 şaşırıyorum ve yazmadan edemiyorum. Tecrübesizim diyorsun bende öyleydim ilk gebeliğim bunun için okulunu okumana gerek yok düz mantık o testlerde iki çizgi teki silik dahi olsa gebesin demek. Mutlu olmuşsundur ki oluyoruz dilerim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder dersin ki kızlar bakın gebeyim kan verirsin nihayet olur mantıksızlığı sevmiyorum neyse hayırlı olsun
Hazal_98 Adabp ay sen yorum yapma lütfen. Ben bunun okulunu da okudum merak etme. Sağlıkçıyım. Ama testlerin yanıltma oranını da göz önünde bulundurarak bunu sordum.
Miracleee Adabp burda bu testi mutlulukla paylaşmayı bekleyen ne kadar çok kadın var. Biraz empati yapın lütfen. Bunu ninem de anlar hamile tabiki. Ama o heyecanı neden tek başına yaşasın ki. Hoşunuza gitmediyse yazıp da insanların sevincini boğazına dizmeyin. Sizin de buna hakkınız yok.
Adabp Hazal_98 hı biz baksak dicez ki test bozuk olabilir e bunu sende biliyorsun bak ne bekliyorsun 😖 ne cevap bekliyorsun. Sen yorum yapma dedin peki bakalım
Deletedmom_85 balbadem1 evet canım çizgi baya belli. Var bu teste göre inşallah öyledir adetin ne zaman? Ey gidi görüyor musun daha dün tüp bebek için konuştuk gerek kalmaz umarım