Aryam2019 Merv-s 32 haftalık olcaz bi hafta gelişimi önden gidiyor akıntı vs tık YÖK ama adet sancısı var
GokceGenc Merv-s evet epidural kesin alcam ztn ama kafası kanala inmesi gerekiomus iiice onu almak için okdrda dayanırız herhlde..
GokceGenc Eylulmeleginannesi kanala yakın cok ama kafasını sokmamış henuz hazırlık yapıomus sancıların şiddetlenince giricek kanala dedi valla stres oldum cok fena :(
Eylulmeleginannesi GokceGenc Benimdee kafası kanalın üstünde bugün muayene olduk yine sokmamıs ama kanala hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏻
Zeliha66 Merv-s ben olsam doktoruma haber verirdim 😄 normal dogum planlanmıssa cömelme hareketi yapabilirsin
Eylulmeleginannesi GokceGenc yaaa süperrr 🙏🏻 Rabbim yardımcın olsun kolaylıkla kucağına al inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
GlaynalSongelen GokceGenc Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sakin ol😇inşallah çok az kaldı evladına kavuşmana 🤲🏻❤️🥰
Merv-s GokceGenc evet pazar günü aldım bebeğimi sağ salim kollarima normal doğum oldu allah bekleyen ve isteyen herkese yardımcı olsun🤗🤗
Tomrisinizi Merv-s ya alakasi yok belki ama sirf merakimdan soruyorum 🙊. Catiniz normal doguma cok uygunmus ya peki basenli bi vucut yapinizmi var ? 😅
Merv-s Tomrisinizi 😊hayir çok geniş basenlerim yok ama minnakda değil ben pek inanmiyorum bu gibi seylere tamam zor ama istemek ve ona odaklanmak gerekli 💪benim kızım 4.110 gr 49cm doğdu Allah yardim ediyor😉
GokceGenc Tomrisinizi bende normal dgm yaptım cok uygundu catım ve basenim var cok deil ama kalçam geniş 😊