Naressmom1644 Bacım karnının içi uzun bir süre acıyacak sanırım bende 1 aylık olucam nerdeyse ve hala çok acıyor. İkincisi büyük tuvalet konusunda sigara bende çok işe yaradı. Sigara içtim içince tuvalete rahat çıkabildim.
Eboz Ayshe19 gogus acimdan karnimi unuttumdu Ben disi yapistirma benim de birde doktor bant yapistirdi di dus almam icin Oda yara yapti kasinmaktan ólúrdúm
Ayshe19 Eboz benimde yapıştırma sanırım dikişe göre yapıştırma daha zor iyileşmiyormuş öyle diyorlar tecrübeliler bilmiyorum 🥲
Baharoloji Ayshe19 doktorum ilaç vermişti kabızlık önleyici onu kullandım sabah akşam dulcosof gibi bir şey di ismini tam hatırlayamadım iyice geldikten sonra gittim evet zor oluyor ama ilaç etkili bir tık ishal gibi oluyor o yüzden çok baskı hissetmiyorsunuz
Sinemenem Ayshe19 Bol sıvı ile besleniyorum kayısı suyunu sürekli içiyorum çünkü 3 gün boyunca bende aynı şeyleri çok kötü yaşadım
Damla Ayshe19 her öğünümde kayısı hoşafı tükettim günde 3 -4 kase yani zorlamaya hiç gerek kalmadı sürekli tüket kayısısını da ye 1 kere yedim çıkar diye düşünme rahat etmek için gerekirse bir süre ishal olman gerek
Ayshe19 Damla evet gerçekten tuvalete gidiyorum yok bekliyorum hayır içim gaz sancısı dolu bıçak gibi kramplar bir yapsam rahatlıcam ama sadece gaz çıkıyor başka yok çok zorlanıyorum
Brnbsr Ayshe19 bol bol yürüyüş, sıvı yiyecekler tüketin kayısılı meyve suyu ve ya hoşafı o şekilde kolaylaştırabilirsiniz
BirazbundanBirazondan1 Ayshe19 ay benimde aynısı olmuştu. Hastanede 2gün kaldım gaz çıkana kadar Eve çıkınca aynısını yaşadım. Bana bir arkadaş dut hoşafı getirdi onınla gaz çıkarmıştım. 9 gün oldu sezeryanım arada oluyor
Ayshe19 BirazbundanBirazondan1 benim 3 gün oldu ama halen yapamıyorum dün gece kramplara dayanamadım lavman aldırdım yaptım kendime bugün yine aynı ama karnım kramplarla gazla dolu deliricem çok zor ya 😢
Kahverengi Ayshe19 ilk günler çok katı yemek içimek yasaktı bende sindirimi rahatlatıcak hoşaf yeşil çay kayısı ama az az fazlası gazı artırır gaz yapıcı yemeklerden uzak durun
Ball_5333 Ayshe19 bol su tüketin ve yürüyüş yapın ne kadar ağrınız olsa bile zorlayın kendinizi benimde çok ağrım oluyordu ama gaz tuvalet sorunum hiç olmadı harwket etmeme bağlıyorum ben