Filizsmh GamzeCan 31mm kısa değil aslında çok 20mm altını riskli buluyorlar diye biliyorum. Doktorun mu yatmanı söyledi? Sürekli yatmaktan da insanın heryeri ağrıyor yatmakta kolay değil 😞
GamzeCan Filizsmh evet doktorum wc dışnda kalkma dedi😔 26. Haftamdayım daha haftam kücük diye mi blmiyorm ki😔 ilk 28 di bi hafta sonra 31 oldu öyle kaldı smdilk😏 ama gerçekten yatmaktan artık sırtımda sivilceler cıktı heryerim ağrıyo gün geçtkte daha cok zorlasıyo yatmak😢
Elif82 GamzeCan çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım 19+5 oldum hamileliğimin başından beri sürekli yatıyorum 😔 plesantam aşağıda rahim duvarım kısa rahmim ters ve kan uyuşmazlığım var 😔 anlayacağınız Yok yok 4 aydır tek yaptığım şey yatmak ama buna da şükür diyorum yeter ki oğlum sağlıkla gelsin 🙏🏻🙏🏻
Buskat GamzeCan canım benim hep 31-32 mm arası gitti geldi 36.haftamda 22 mm ye düşmüş o da sancım var diye. 3ün üstü normal diye biliyorum. Ama sen yine de tedbirli ol.
aysql05 Hfoz aynen o durum ara ara bende de oluyor oturup kalkarken batar gibi inşallah miniklerimiz zamanında gelir geçer bu günler ... dikkat et çok iş yapma , ayakta çok kalma, kasılmalar olabiliyor çünkü
Berreee Bende de 29+6 dan yani 30 haftadan beri erken doğum riski var rahim uzunluğu 29 mm 33 hafta 4 günlüğüz bende sürekli yatıyorum benim tiroid kaynaklı nabzım aşırı yüksek progestan tarzı ilaçlarına yan etkisi taşikardi olduğu için kullanamıyorum sadece evde yatıyorum sancım başladı mı hastaneye gidiyorum sizde böyle olup suyu yükselen var mı
Dlktpl Kızlar bebegını. Kaybetmıs bırı olarak yazıyorum bebegın bıyerde toplanması sureklı oluyorsa kasılma olabılır benım rahım agzım 36 mm cıkıyordu dr benı ıse gonderdı hunıesme ve o sertlesme arttı ve kaybettım oyuzden mutlaka rahım agzı sıkıntısı olanlar yatıp dınlenmelerını tabsıye edıyorum ve kendılerıne stres yapmamalarını
GamzeCan Elif82 bizde de kan uyusmazlığı var her kanama lekelenmede kan uyusmazlığı iğnesi yaptırıyor doktorum😏 Allah yardımcımız olsun ya insallah bu çektiklerimizin mükafatını oğluşlarımıza kavusarak alırız🙏🏻😏
Elif82 GamzeCan amin canım inşallah 🙏🏻🙏🏻 Ama kan uyuşmazlığı iğnesi 12 hafta etkisini sürdürüyor sürekli neden vuruyor ki ben progestan 3 günde 1 iğne vuruluyorum
GamzeCan Buskat 28di önce doktorum cok umutsuz konustu😏 Baya üzüldüm sonra 31 oldu iki hafta öyleydi doktorda ben uzasın istemiyorm sabit kalsın yeter dedi 😏 30. Haftayı geçsem bi birazcıkta olsa içim rahat edicek😔 normali 40 ve üstüymüş😔 bide bianlık değişebilen biseymiş o yüzden sanırm doğuma kadar böyle yatıcam ama heryerm ağrımaya basladı yatmaktan😢
GamzeCan Elif82 bi hamileliğimin başında lekelenmem olunca yaptı bide bu rahim ağzından dolayı lekelenmem olunca baska da lekelenme falan olmadı cok sükür ama olursa yapar gibime geldi😂 normalde 28 de yapılcak yaa yapılmicak mı acaba o zmann😏 bana progestan vermedi sadece iğne haftada bikere
Buskat GamzeCan ben bir kere 40 ı gördüm😀 onun dışında hep 31-32 ydi valla. Doktorum hiç bir kısıtlamadan bahsetmemişti. hatta 22 ye düştük artık doğum başlıyor ama bir hafta daha kalsa iyi olır dedi diye yatmaya başladım.
Kadera cemre- yok canım bebeğin ya kafasını ya poposunu ya kolunu yani bir yerini yaslıyo o yuzden sertleşiyor karnın ben 25 haftalığım benmde hep sağ tarafımda oluyodu keyfıni çıkarmaya bak bence 😊👶🏻🙃
cemre- Kadera teşekkürler canım evet ben de bu konuyla ilgili formlara baktım bu haftalarda hemen hemen herkeste oluyormuş. Ne bileyim her hafta hızlı büyüyorlar değişik hallerde bulunuyorlar ilk de olduğu için insan endişeleniyor 😊
Elif82 GamzeCan 14 haftam da vurulmuştum lekelenmem var diye 12 hafta etkisi var sonra tekrar vuracağız dedi dr um bence dr una sor tatlım
GamzeCan Buskat bende o haftalarda olsam hic korkmam canımm ama 10 gün sonra kontrolüm var söylicem artık bu yatamicam cnkü sırtımda sivilceler cıktı acıyo😏
Zeliha66 Hfoz canım bebegin fotosunu verirken bana rahim boyunun fotosunuda veriyo bana doktorum sana öyle bisey verdi mi orda yazıyordur.
Herdem25 Merhaba arkadaşlar Aranızda ilk hamilelik ve doğumunda sıkıntı yaşamayıp ikinci hamileliğinde rahimağzı kısalığından serklaj ameliyatı olan varmı?