yeninesilanne-99 Kızlar gülmek öksürmek falan dikişe zarar verir mi? Dikişler açılır mı yani? Gülerken dikiş yerim ağrıyor çünkü
Serap-asel yeninesilanne-99 gecyo bugün tam bir ay oldu sezeryan olalı sankı doğum yapan ben değilmişim gbı😀
sila_42yigit yeninesilanne-99 ahahah sende kendimi gördüm illaki ağrır yapıştırma dikiş benimki dikkat et çünkü çok kesiyorlar gülsene tuvalette ikinsanda ağrır seni anliyorum😄😄
zeynozey yeninesilanne-99 ilk sezeryanımda 40 güne kadar sızlama acı hissettim, 2. Sezeryanda 20-25. Gün ağrısı sancısı bitmişti. İlk haftalarda normal canım gülerken, öksürürken acıması
Acoso zeynozey Ayy ikinci sezaryen nasıl geçti her denk geldiğim anneye soruyorum 🫠 Benim de ikincisine az kaldı da korkuyorum 😶🌫️
Glyszr09 Acoso Bugün 3. Sezaryenimi oldum kendim gezip oturup kalkabiliyorum kişinin kendi iradesine azmine bağlı diye düşünüyorum 🌸
Acoso yeninesilanne-99 Kimisi daha kolay kesi yeri zaten hali hazırda var çok acun olmuyor diyor ben de umut fakirin ekmeği ikinci sezaryen annelerini gördükçe soruyorum 😄 Ya ben paniğim sezaryen esnasında zorluk çekmiştim yoksa sonrası kolay korkmayın 😍 Allahın izniyle sağlıkla kavuşalım hepimiz 🤍🙏
Acoso Glyszr09 Kesinlikle öyle 😍 Ben operasyon esnasında zorluk çekmiştim sonradan uyuttular da belki doktoruna göre değişiyordur bakalım hayırlısı inşallah 😍🙏
BirazbundanBirazondan1 yeninesilanne-99 gülerken değilde ani gelen hapşuruk ve öksürükte dikişler çok acıyor🥴ilk hapşuruk ve öksürük çok kötü resmen ağlıyordum
Nanelimonn BirazbundanBirazondan1 oksuruhunux mu var sızın. Bende sezeryan oldum olsurugum bslgamım var dayanması cok zor