minik_kurabiyeee Kızlar 17+4 haftalık hamileyim bugün gün içerisinde hep sol kasığım ağrıyordu şimdi biraz daha şiddetlendi ayağa kalkınca falan oluyor sizinde başınıza böyle bir şey geldi mi korkulcak bir şey mi
Bebekkkk minik_kurabiyeee iki gün önce bende de olmuştu dinlenince akşam geçmişti korkma bence rahat ol idrar yolu enfeksiyonunda olabilir öyle şifdetliyse bi git hastaneye
Premsesko minik_kurabiyeee Yarın 17+0 oluyorum bende aynıyım doktor normal diyor kan yoksa sorun yoktur diyor. İdrar yolu enfeksiyonum var acaba o mu yapıyor
minik_kurabiyeee Bebekkkk şuan bende uzandım geçti gün içinde biraz yoruldum acaba ondan olabilir mi su içemiyorum ki enfeksiyondan şüpheleniyorum bende
minik_kurabiyeee Mahirissmoms ay 15 haftadan beri hissetmeye başladım sanki karnımda pıt pıt bir şey atıyor gibi
minik_kurabiyeee Bebekkkk anladım teşekkür ederim ama sabahtan beri de hareketlenmesini falan hissetmedim yani tabikide tam hareket değil de karnımda pıt pıt bir şey atıyor gibi hissediyordum şimdi hissetmiyorum yaaa
Bebekkkk minik_kurabiyeee bence sen bi hastaneye git kafan rahat olur en azından acilden bakarlar en azından kan verirsin
Bebekkkk minik_kurabiyeee kıyamam sana benimde ikinci gebeliğim ilk kızım melek oldu 😢 sizin ne kadarlıktı
minik_kurabiyeee Bebekkkk 7 haftalıkken kalbi durmuş 11 haftalikken fark edildi minik kuzum🥺 sizinki ne kadarlıkti
minik_kurabiyeee Mahirissmoms ben çok zayıfım hamileliğim de de 9 kilo verdim ona bağlıyorum ben genelde de zaten 16 . Haftada hissedilmeye başlanıyor diye biliyorum
minik_kurabiyeee Premsesko ay kanama falan yok çok şükür bugün sol tarafıma sancı giriyor birde hareketlerini hissetmeye başladım sanırım 2 3 saattir hissetmiyorum da
Premsesko minik_kurabiyeee valla bende günde 1 kez pıt pıt hissediyorum oda yatınca gece 😂 onun dışında tık yok bol bol ağrı var kasıkta batma var
minik_kurabiyeee Premsesko bende pıt pıt hissediyorum genelde sol tarafa yatınca veya sırt üstü yatınca oluyor 😂 bende de ağrı ve kasıkta batma var yaa
Premsesko minik_kurabiyeee Ya ben onu hep yaşıyorum en büyük korkum o batma ve ağrı ama hep normal diyorlar seni çok iyi anlıyorum şuan bile var bende