oylesinebiri0 Hesaplamalarıma göre ayın ikisine kadar yumurtlama günlerim 3 tane gelişmiş yumurtam var klomen kullandım bide estrofem kullanıyorum şuan başka ne gibi şeyler yapabilirim bildiğiniz doğal yöntemler var mı ?
Vga16 oylesinebiri0 şuan çocuk düşünüyorsanız soğan kürü yapmanız tehlikeli olabilir çünkü soğan kürü rahmi temizliyor bebek olması durumunda sıkıntı yaratabilir Allah korusun
AyiPeddington oylesinebiri0 kesinlikle soğan suyu diyorum. Gelinimiz soğan suyuyla kaldı elhamdülillah şıp diye hemde
oylesinebiri0 Gamzecanpolat tamam ben yapabildiklerini yaparım soğan denemek istedim ama tüketemiyorum pek teşekkür ederim 🌸
Gamzecanpolat oylesinebiri0 yumurtan vs varsa tedavideysen yapma canım ben normal doğal yolla tedavisiz olanı yazdım yani ilaç veya tüp bebek tedavisi yoksa
Gamzecanpolat Vga16 evet ben yumurta var deyince tedavi aklıma gelmedi yanlış şey yazmim eğer tedavi oluyorsanız kür yapmayın rahim temizleniyor
tugbadurmaz34 Doğal yöntem bilmiyorum pekte inanmamda tavsiyem kesinlikle ovulasyon testine göre beraber ol ve olduktan hemen sonra sakın ayağa kalkma minimum 30 dakika kalçanın altı yüksek yat sonra akışına bırak
oylesinebiri0 tugbadurmaz34 test yapmadım ama uygulama var ona göre bu günler yumurtalama günlerim doktorda dedi 3 tane gelişmiş var 2.36 1.97 ve 1.93 cm ler dediğiniz yöntemi yapıyorum doktorlar diyor beklemek kalçanın altına bşrnşey koymak falan ile yaramıyor ama ben yine de yapıyorum işe yarayanlar var teşekkür ederim
Yaprak- oylesinebiri0 burnunuzu kapatıp içerseniz hiç tad almıyorsunuz benki asla soğan yemeyen biri olarak söylüyorum
oylesinebiri0 AyiPeddington teşekkür ederim bu ay olmazsa bir sonraki ay eşim yanımda değil denemeye çalışırım pek zannetmiyorum yapabileceğimi ama
tugbadurmaz34 oylesinebiri0 bana da aksine doktorum söylemişti o yöntemi bu şekilde 2 defa tek seferde hamile kaldım
AyiPeddington oylesinebiri0 muhakkak yao. İçemiyorum deme. İçine şu Nazo içecek tozlarindan bı çay kaşığı ativer yada burnunu kapat bi dikişte iç burnunu açmadan ağzına bı delikli nane polo iki çevir ağzında burnunu öyle ac
Cankuss35 alyamm_33 d vitamini erken mi yumurtayı geliştiriyor bende başladım bu ay erken yumurtlama gördüm de
alyamm_33 Cankuss35 canım bana çok iyi bir doktor önerdi ve çok da araştırdım ondan da kullanıyorum devit Damla doktorun demesine göre çok iyi sonuç alırsın diyor 4 gün sonra kontrole gideceğim yumurta kontrolüne kaç tane olmuş bakalım seninki güzel gelişti mi çatladı mı
Birhayalimvr Suan klomen kullandigin icin birsey yapman faha tehlikeli canim basarisiz sonuc alabilirsin hepsi hormonlarla oynuyor cunku bu ay birsey yapma gelecek ay olmazsa yap
Patito__ oylesinebiri0 folik asit kullanabilirsiniz Duzenli iliski yumrtlama gunlerinde iki gunde bir degerlendirin iliskiden sonra yarim saat bel alti yastik koyup bekleyin ihtimaller artabilir
Cankuss35 alyamm_33 benimki pik halde şuan yarın çatlar büyük ihtimalle . Bende herhangi bir sorun yok her ay düzenlidir ve yumurtlama görüyorum . Eşim sperm testi verdi sayı hız güzel morfoloji %2 çıktı onun için bu ay ilaça başladı