16eda16 minikmucizeemaak cumartesi 30 unda verdim evde iyi bi marka alıp bugün son kez test yapıcam bu sefer de çıkarsa arkasına gideceğim çıkmazsa zaten test yanlıştır. inşallah o mucize banada olmuştur aminnn
minikmucizeemaak 16eda16 İnşAllah canım Rabbim gönlüne göre versin Miratech de çok iyi bir test öneririm haber et mutlaka
16eda16 minikmucizeemaak aminn inşallah çok teşekkür ediyorum tamam bu markayı da sorayım yoksa prodectör alıcam varsa miratech alırım . haber vereceğim hayırlısı olsun inşallah
Pamuk 16eda16 Haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Hiç Hiç böyle umut edecek test denk gelmedi. Çok üzüldüm.
16eda16 Pamuk kimseye denk gelmesinde zaten cidden yıkım 2 test üst üste kısmet belki birgün nasip eder allahım
Amigurumi 16eda16 kan verin inşallah vardır rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin isteyen herkesin kucağını doldursun 🙏♥️🥰🌸
16eda16 Amigurumi başka bir test yaptım çııkmadı zaten kan da da çıkmadı 30 unda yapmıştım demek ki iki bozuk test bana denk geldi yapacak birşey yok
Sinemcelikkk 16eda16 geç dollenme olabilir bazen hemen kanda çıkmıyor eğer yaptığınız bir kaç testte çıkıyorsa gebelik vardır