16eda16 Evet adetime 2 gün var 5 dk içinde böyle çıktı buna göre gebelik var ama markası artimed bazen yanlış çıkıyormuş geçen ay öyle oldu benim ama gebelik olmadı suan tepki bile veremedim çok araftayim sevinemedim
Pnar3534 16eda16 benim bundan da silik çıkmıştı. Sabah ilk idrarla yap o zaman netleşir ama bence hamilesin
16eda16 babylook inşallah vardır çok teşekkür ederim geçen ay bu markada sıkıntı yaşadım da var gibi çıktı yarin yenilicem inşallah vardır 🥰🙏
16eda16 Pnar3534 ya markası artimed olmasa geçen ay yalan pozitif çıkmasa çıplak gözle çok net yarin tekrarlicam inşallah vardır
16eda16 Pamuk inşallah ya her artimed bozuk olup bana denk gelmez heralde testi tekrarlicam inşallah poztiftir🥰🙏
16eda16 Pamuk bende yarın başka marka alıp deneyecegim aslında düşük ile sonuclanan gebeligimde de artimed di dogruydu geçen ay ualanco pozitif gösterdi o yüzden böyle düşünüyorum. Allah hayırlısını versi inşallah
16eda16 Semakutlu40 hahaah benim sonum olur gibi bu yarin 2 tane alıp yapadabilirim teste guvenmeyip😊🥰
16eda16 Pamuk ben size haber vericektim bu testten sonra ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım yine aynı çıktı cumartesi akşam kan verdim 1.20 çıktı malesef gebelik yok ama çok ilginç iki bozuk test bana mı denk geldi yani :( bugün son kez test alacağım kan sonucuna rağmen :(