Eminesahin1 ByzzS ben bu hafta 2 kere alttan muayene oldum hiç kanamam olmadı sizin kanamanız mı oldu?
FatSon9993 ByzzS Almanya’da hep Altan yapıyorlar ama hiç bir sakıncası yok diye biliyorum doktora git bence
Bmbe21 ByzzS vajinada polip sebebiyle ve ilk gebeligimde erken doğum yaptığım için alttan servikal uzunluk olcuyorlar yani her muayenemde alttan baktılar hiç kanamam olmadı sizin neden oldu ki acaba ?
Pamuk ByzzS Rahim ağzı yetmezliği olduğu icin sürekli alttan bakıyorlar hc kanama olmadı. Vajinal muayene ile alakası yok kanamanın.
ByzzS Eminesahin1 gerçekten mi herkes öyle yazmış açıklık muayenesi yaptılar öncesinde nişanım gelmişti ama benim onunla mı alakalı acaba
baybarsmom Pamuk acı olmaması için ne yapıyorsunuz ben cok korkuyorum alttan muayenede haftaya alttan bakacak doktor galiba
Halilesma ByzzS kanama olması çok normal açıklık bakıldı bana da kanamam oldu devam etmesi çok normal korkma dedi ebe açıklığım olduğu için yatış verildi bikac kez daha geldi sonra zaten sancm olduğu için pek hatırlamıyorum doğum baslamisti
Tantan Bende 8 haftalıkken gittim doktora italyadayım. Burda alttan muayene ediyorlarmış muayene oldum kanama falan olmadı
Eda2735 Tantan canım bende italyadayım çarşamba günü alttan muayene oldum doktorun eldiveni lekelendi ama korkma normal dedi ondan sonra 1 buçuk gün leke şeklinde geldi sonra kasılmalarım gün boyu arttı ve arada yalancı ağrı tarzında oldu ve dünden beri hiçbirşey kalmadı geçti
Melike_K baybarsmom Sakin ol kasma kendini olup bitiyor. Zaten böyle ahım sahım bir acı değil. Dayanılmayacak kadar değil korkma.
Birce_19 baybarsmom kendinizi kasmazsanız hiç acımıyor. Rahat olun. Ben ilkinde çok kastım canım yandı. Sonrasında rahattım hiç acı yok
ByzzS Deryalina- bir tek ikimizin olmuş herhalde benim de aşırı değil ama az olsa devam etmesine şaşırdım
tugcesakzci ByzzS muayene sırasında kendini biraz kastıysan ondan çok olabilir canım kanaman, ama çatı muayenesinde vs olma ihtimali var doktorlar normal diyor çok artmaya başlarsa yine Bi acile görün