Pamuk Kızlar nasıl gidiyor? Şikayetleriniz neler? Ben 15+3üm 2 3gundur şiddetli baş ağrısı ve bel ağrısı var.Onun dışında sorun yok şükür.(serklajliyim)
Elif3333 Pamuk 24+2 yiz. Abdominal serklajliyim en ufak biseyde mide yanmalarim başladı onun haricinde iç guveysinden hallice takılıyoruz 😍😘
mervemurat16 Pamuk 21+4 üm 1 gün iyiysem 1 gün kusmaktan yataklara düşüyorum akşamları wc ye taşınıyorum resmen bütün gece su içip tuvalete gidiyorum onun dışında iyiyiz şükür
Tinii_minii_mom umrumdadegil ay bendede kalça ve bel ağrısı sanki fıtık ağrısı gibi. 19. Hafta bana bunları getirdi
gzdee11 Selam 13+4 haftalığız, 2 gündür mide yanmalarım başladı yağlı sulu yemek görmek istemiyorum bi tiksinti geliyor 🤦♀️
umrumdadegil Tinii_minii_mom bende aynı haftadayım ama benim nerdeyse 10. Haftalarda falan başladı ne oturabiliyorum doğru düzgün ne yürüyebiliyorum🥲 doktor magnezyum verdi ama şuan bi faydasını göremedim
umrumdadegil Pamuk sana da oluyor mu sanki saatlerce tutmuşum gibi ağrıyor yanlarım ve kasıklarım çok kötü oluyorum😭
mervemurat16 Pamuk eskisi kadar çok değil ama ara ara devam ediyor kusmasam bile midem bulanıyor özellikle sabahları
Masal-10 Pamuk 24.haftayız. Ara ara kasık ağrısı ve sık idrar dışında şükür iyiyiz 🙏Şeker yükleme yaptırıcam bu hafta çok korkuyorum :)