Gzmmtrkmn İlk oğlum EDİZ, ikincisi POYRAZ, şimdi tekrar oğlum olacak nasipse. Onu da URAZ istiyorum 🫶🙏
Ruukiiyee00 Gzmmtrkmn oy maşallah üç oğlan Allah yardımcınz olsun 😄 ablamın iki oğlundan sonra korkuyorum iki tane ard arda oglan olunca
Ruukiiyee00 Kirsehirli40 öyle şeylere ben pek inanmıyorum duymadım da fikrim yok açıkçası ama anlami önemli sadece isimlerde bence diğer konular batıl inanç gibi birşey geliyor bana sonuçta herkesin bünyesi farklı isimle ne alaka bu konular ama bilemem yine de bellide benim bldgm yoktur🤷🏻♀️
Gzmmtrkmn Ruukiiyee00 valla kork bence de 😂 kafama yakında huni takıp gezeceğim, eşim de dahil 4 erkekle baş etmek nasıl olcak bilmiyorum 😭😮💨
zeyshnn Yessiimm bizim cinsiyet erkek olsaydı eşim Alparslan veya Attila koyacaktı. Attila yerine Atilla olarak telaffuz edilme sıkıntısı olabilir. :)
FNGNN Duyduğum en ilginç erkek ismi Ersel.. kreşte bı çocuğun ismiydi.. ben de ilk oğluma ALİ DEVA koydum ikinci de oğlan ama henüz bişe uyduramadik yaa🙁 aklına fikir gelen kafiyeli mafiyeli mutlaka yazsın olur ya okuyunca bı ışık yanar🤯❤️
FeyB Demetce El Berr Allah’ın bi ismi. Bir araştırsanız çünkü ben de kızım olursa ismini Berre koymak istiyordum uygun olmadığını gördüm
Sema166 Yessiimm Sizin ne kadar kaldı doğuma vazgeçtimi valla rüyalarıma giriyor isim o kadar istemiyorum ama anlamıyor ilk çocuğu ben koydum o hiç karışmadı şimdi haliyle bişey diyince triplere giriyor 🤣🙈
Yessiimm Sema166 benim daha var ama günler çok hızlı geçiyor anlamıyorum hiç bişey 😂 22+1 olduk doğumum Ocak sonu Şubat başına denk geliyor nasipse 🥰💙
mimar-anne Yaseminkamalak isimleriyle yaşasınlar inşallah çok güzel çok anlamlı isimler🫶🏻 Şaşırdım sizde Asil Ahmet’le Asaf Mehmet yada Emir Ahmetle Barlas Mehmet yapabilirdiniz 😂 Şaka bir yana eski isimlerin bir ağırlığı var bence birde aşırı popülizm sevmiyorum galiba👌🏼
Yaseminkamalak mimar-anne Allah razı olsun Ahmet kayınbabamın adı Ahmet yağız istiyordum onun da gönlü iki isimden yana olmayınca sadece Ahmet koyduk 2.ye hamileyim Mehmet de rahmetli babamın adı 6 sene oldu babam vefat edeli buna da Allah nasip ederse Mehmet koyalım dedim ❣️