Kuzeyguney 2 oğluma gebeyim 20 günümüz kaldı kavuşmaya inşallah 😊 ilk oğlumun adı kuzey simdikini de güney koyucaz inşallah Bütün bebisler sağlıkla gelsin ❤️
Sdkaozmen Büyük oğlum Alparslan Küçüğü Ali Aybars Üçüncüde oğlan doğmasına iki hafta var isim yok 😅 abilerine uyumlu olsun istedim ama bulamadım bitek Atlas ismi içime sindi ama kesinleştiremedik🤔
Gizemm0901 Yessiimm Göktuğ koyucaz inşallah 💙 Ama aklımdaki diğer isimleride yazayım fikir olsun.. Alaz Göktürk Ege Meriç Yaman Yalın Barkın
Burcudoga sukriyecengl çağ ismini dusunecek olursaniz bence yanına bı isim daha koymalısınız,tek başına çağ çok yalnız kalmis gibi geliyor kulağa
Burcudoga Aytenella bizde erkek olursa ateş koymayi düşünüyoruz, aslında ikinci bir ismi daha olsa diyoruz ama yanina yakistirabildigimiz başka bir isim daha henüz bulamadık🤷
FeyB Demetce El Berr Allah’ın bi ismi. Bir araştırsanız çünkü ben de kızım olursa ismini Berre koymak istiyordum uygun olmadığını gördüm
tugcesakzci Yessiimm İlk ismi yüksek ihtimalle Mustafa Olacak Yanına ikinci isim düşünüyorum bana kalırsa Atlas Doruk Kuzey Güney Aras Ege Barlas Karan Demir İsimlerinden birisi ama eşim ikinci adını Mirza koymayı çok istiyor
Hvnr_kmrr26 Kimse oğluşumun adını dememmiş ben deyim bende 10 gün kaldı kavuşmamıza Alperen olacak inşallah ismi💙