Merhabalar ben gebelik düşündüğüm için 4 eylülde tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. Yaptırdığın gün gebe olmama şartı vardı. Hemen olmaz zaten diye düşünmüştük ama gebe kaldım. Nolmalde sat tarihim 21 Ağustos. Doktor 5-6 eylül olarak girebilir mi yaşayan var mı aynı durumu
DOKTOR SAT TARİHİNİ ON GÜN GEÇ GİREBİLİR Mİ
Ben sat 6 mart ama Dr 12 Mart döllenme tarihi dedi ve sat yarihimi değiştirdi benim
Yarimayse sigorta hakkinda bilgi verebilir misiniz doktorun girdigi tarihi nasil bildireceksiniz sigorta kurumuna
Hsrt80 öyle mi inşallah benim doktorum da yapar aynısını
Cinarsaitinannesi doktor bizim bildirdiğimiz son adet tarihini giriyor. Özel sigorta da sistemden görüntülüyor bunu
Birkaç gün değil baya da fark var canım. Bebeğin takip haftası baya değişir gibi geldi bana. Sonuçta gebelikte hafta önemli
Yarimayse anladım canım doktorunla görüşmen en iyisi büyük ihtimalle kabul eder bilgilerine falan not düşer sat tarihini
Benimde aynısı olmuştu ama 1 gündü benim doktorum nolur normal diye 2 gün ileri değiştirdi ve sisteme 13ü girelim ultrason cihazına 11 girelim sistemdeki görebilirler ama ultrasondakibi göremezler bunu bir tek ben görüyorum takibinde yanlış yapmamış oluruz demişti. İyi bir doktora denk gelirsen yapar diye düşünüyorum
MerveG17 inşallah 🙏🏻pazartesi ilk randevum var inşallah doktorumuz anlayışlıdır ve kabul eder yoksa çok masraflı olacak bizim için
MerveG17 haklısınız ama doktor kendisi bileceği için sorun olmaz gibi düşünmüştüm ben. Bakalım soracağız