Semmraa Bagci01 şu annesinin duası diye başlayan kısım battaniye sanırım kamyon arkası yazısı gibi duruyor daha asil modeller olsa iyi olabilir gibi biraz daha bakın seçeneklere isterseniz tabi 🌸
e_blue_sky_a Bagci01 ben doğru bulmuyorum gösterisi. Gösterişsiz olan daha spor daha cool duruyor şahsen isme ne gerek var ki
Miniktavsannn Zeynep966 hadi yaa belkide modelden kaynaklıdır renk seçimi farklı.oluyor hepsinin. Benim ikinci yaptirisim gayet memnunum üstelik 500 lira diğer sayfalara göre cok uygun
adatuna Sizin kararınız elbette ama aşırı göz yoruyor. Her yerde isin yazması bende çok abartı :( hele ortadaki söz çok kro geldi bana. Ben düz beyaz belki çok minik bir baskısı olanlar daha doğal geliyor . Daha cool ve modern :)
Arassimo Ben hic sevmiyorum boyle hem renk hem yazilar cok yorucu :/ yine herkesin kendi zevki tabiki
Hatice_70 Bagci01 ben sizin yerinizde olsam nakisli alırım 😍😍 çok güzel modeller var güvenilir bildiğim bi sayfa da var benim de aklımda yaptıracağım
Hatice_70 Bagci01 https://www.madrebebek.com/?fbclid=PAAaZW1s-tX0Tp-S05aV-7yAwIHflsLUYIrOcK3Lus2y2cDy-Q2mN1D8tVAyQ
Esmaa_Nur Bagci01 bende bu sayfada yaptırdım ürünler bugün elime ulaştı ve kapıda ödeme yapmadım müşterilerle çok iyi ilgileniyorlar ilk başta kapora istediklerinde bi tedirgin oldum ama hiç pişman olmadım İyiki de yaptırmıştım kalitesi kumaşı falan çok iyi geldi özellikle battaniyesine bayıldımmm yumuşacıkk😍 yanlız ben baskılı model istemedim baskılı modeller yıkandıkta çıkabiliyor o yüzden nakışlı modelden aldım🥲
Busakturk Bagci01 canım eğer fikir istersen bence daha sade ve şık olabilir daha soft tonlarda aynı sekil
Nurrrrrrr06 Bebesoil diye sayfa var inceleyin web sitesi de var ürünler gayet kaliteli hem kendime hem arkadaşıma hediye aldım memnun kaldım fiyatları da uygun
Efemomlife13 Bagci01 başka modellere bakın baskı yıkayınca rengi çıkıyor ben lohusatasarimlari_berek sayfasında yaptırdım kumaşı modeli çok iyidi tavsiye ederim
Aysesultan97 Merhabalar dijital baskı için butikbebecik sayfası nakışlı setler için minilola.com.tavsiye ederim. Dijital baskı dan da daha iyi hatta set fiyatları da gayet makul . 600-650₺ civarında
Oznurkk Bagci01 çok güzel ama bu tür basımlı ürünler iki kere yıkamaya çıkıyor soyuluyor baskıları. Fiyatı desen uçuk rakamlardadır. Ben kendi kızımda resim çekinmek için evde yapmıştım isim yazmıştım. Böyle şeyler gereksiz pahalı geliyor bana. Tabi zevk ve insanların maddi açıdan durumları değişik. Bunların yerine bir battaniye 2 tulum 2 alt üst takım ya da birkaç farklı hastane çıkışı adı altındaki setlerden alırım daha iyi. Sonuçta o yastık süs battaniye ince ne bileyim bilemedim.
KuzeyinAnnesi10 Bagci01 malesef çok hareketli benlik değil çok eski tarz duruyor canım ama zevkler tartışılmaz sen sevdiysen neden olmasın.