naneliseker_ Fikrimde hiç birseu yok. Ya lahmacun yeriz, alirızzz yada birseyler yapayım dedim 🙂 Yazın herkese fikir olsun hanımlar bugün neler yaptınız?
Arassimo Aysekayra posta girmeyebilirler yani zorla silah zoruyla kimse acin. Okuyun demiyor ki ne kadar sacma bir dusunce
Pikachukiz53 Canımız çekiyor diyen gebe hanımlar posta silah zoru ile sokulmuyorsunuz. Her gün farklı yemek hazırlamak zorunda kalan kişilere fikir oluyor işte
Elababy Pikachukiz53 sizin akliniz yokmu bacim YouTube diye birsey var giirin cesit cesit yemek var hergun biriini yapin burasi Mastercef degil yani
tugcesakzci naneliseker_ kavurma pilav yapmayı düşünüyorum ama henüz düşünüyorum sadece et kokusu aklıma gelince bile mide bulantısına sebep oluyor 🥺 Ve arkadaşlar yani kadın zaten menüleri sormuş altında yemek yazılacağı çok bariz ne diye girip sonra yazmayın böyle postlar canımız çekiyo diyorsunuz bile bile giriyorsunuz posta sonra post sahibine laf atıyorsunuz
Slnaycn Azize34kacmaz o zaman neden yemek konuşulacak bir başlığa girip okuyorsunuz 😆 saçmalamayın lütfen çocuk degiliz
Aysekayra Arassimo olsun insan evladı merak eder girer merak insanın en güçlü özelliği Parası yoktur parası olsa da hali varmı bence gereksiz bi post bu en azından hamile uygulaması için Youtube var instagram var ondan bakılır yemek tariflerine bu benim düşüncem tabi