Gunes07 Cinsiyettahminidolunayes merhaba betayı ögrendim tekrardan bakar mısınız anne 02.05.1993 baba 05.08.1992 sat 04.09.2023 beta: 54,59
2cucukannesi Cinsiyettahminidolunayes burada 12 hafta olmasi lazım yarin bidaha randevum var elimde olan tek resm bu
_Tazeanne Nuraslanklc merhaba verdiğiniz oranlara göre mi tahmin yaptı ultrasona göre mi hangisi tuttu daha doğrusu bende çok sabırsızım
Nuraslanklc _Tazeanne tarih vs istemişti onlara göre oran verdi 12. Haftada ultrason istemişti 13. Haftada onuda gösterdim kız dedi 😃😃 iki hafta sonra doktorla teyit etmiş olduk çin takvimide doğru çıkmıştı bide bizim
2cucukannesi Cinsiyettahminidolunayes şimdi çıktım hastaneden ben devlete gidiyorum bu yüzden bana soylemiyolar ama cek bak dedi burasi bacak arasi vs dedi ama ben anlamadm suan 15+5
Cinsiyettahminidolunayes 2cucukannesi bende devlete godiyorum derdi Doktora denk gelmemissin 15 de dedi bana Erkek yine
2cucukannesi Cinsiyettahminidolunayes benim şansıma sanırım hep yasak diuolar ama 😔😔 teşekkür ederim 🙏 sağlıkla gelsin insALLAH
Cinsiyettahminidolunayes 2cucukannesi evet benim doktorda kilo boy soylemiyor Hepsinin turlu huyu var :)
BBeyzaK Beta değeri @“Cinsiyettahminidolunayes”# beta değeri ilk öğrendiğimizdeki değer mi olmalı? Rica etsem bana da bakar mısınız? :) Benim 13.03.93 eşim 10.06.90 ilk adet günü 02.08.2023 son adet günü 05.08.2023 beta 890,91000