Nuraslanklc Ben hariç herkesin bunu hissetmiş olması garip olsa da kızım geliyormuş 😍 Rabbim dualarımı kabul etti şükürler olsun sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah burada tahmin yapan bir kişi vardı oda doğru çıktı ♥️♥️
_Tazeanne Nuraslanklc merhaba verdiğiniz oranlara göre mi tahmin yaptı ultrasona göre mi hangisi tuttu daha doğrusu bende çok sabırsızım
glsmogrtmn Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 ben de hep erkek hissetmiştim (kız istiyordum ama hissim erkekti) kız olduğunu öğrenince o kadar çok sevindim ki bin şükür Rabbime 🌸 ilk bebeğim 35+1 iz biz de inşallah sağ salim,kolaylıkla kavuşurum kızıma 🙏🏻
Nuraslanklc glsmogrtmn benim durumum da aynıydı 🤭 doktor kız deyince farketmeden bir derin nefes almışım bana diyor ki derin nefes aldın rahatladin mı öğrendin diye 😃 dedim hocam erkek çocuğun sillesini yedim ben rahatlamak ne kelime 🥰 elim ayağım titredi mutluluktan eşime sürpriz yapacaktım güya ama her zaman olduğu gibi yine tutamadım 🥰 şimdi bize zaman geçmez siz yuzmus kuyruğuna gelmişsiniz maşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️
Nuraslanklc Cinsiyettahminidolunayes hahqhq sormak için değil ki tahmin edeni sordu biri bende sen olduğunu söyledim ay🤣🤣
Gunes07 Cinsiyettahminidolunayes banada bakar mısın 🌸 baba 05.08.1992 anne 02.05.1993 sat 04.09.2023 beta 50 küsür ama tam hatırlamıyorum 53-54 civarı bişi
Mihrimaahh Cinsiyettahminidolunayes banada bi tahminde bulunabilirmisiniz Baba 13.09.1997 anne 17.01.2002 sat 26.08.2023 beta 51.9
Gunes07 Cinsiyettahminidolunayes perşembe günü kan vermiştim hala görünmüyor hastaneyi arıcam artık 😂