minik_kurabiyeee Elif380 evet evet 😂 kız benimde canımı çektirdin baaakkk😂😂😂 aşırı seviyorum onu yaaa
Elif380 minik_kurabiyeee bende çok seviyorum ama şimdi canım çekti yaa çocuk uyursa yapayım işim de yetişirse tabi
minik_kurabiyeee Elif380 hay maşallah 😍 Rabbim bağışlasın inşallahhh tabikide en ilk önce sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun cinsiyeti falan hiç önemli değil
miniskesi Petekcee hamileliğimin başından beri(7. aydayız) ikinci kolumu kaldıramadığım gün 😒 hiç anlamadım niye bi kere daha olmuştu yerimden kalkamıyorum. hiçbir şey yapamıycam 🤷♀️
kayra21 Petekcee Fettuccine alfredo yapıcam eşim istedi kızımın da yemeği var benim canım hiç bişey istemiyor 🥹
miniskesi December ay hastalık değildir ya insallah :( bana bir kere daha olmustu havadandır diye düsünüyorum bugün zaten normalden de geç uyandım. hava da çok kapalı. göz kapaklarımı bile tam açamıyorum😅
Ilba_34 minik_kurabiyeee bende bilmiyorum ebem normal dedi çarşamba günü doktora gideceğim 20. Haftalarda başladı bel ve kuyruk sokumu ağrım belim geçti 25. Haftadayım şuan kuyruk sokumu ve oturma kemiklerim ağrıyor çok dinleniyorum sürekli ağrısı çok berbat ağlıyorum sinirden 🤦🏻♀️😪
minik_kurabiyeee Ilba_34 yaaa çok geçmiş olsun gerçekten bende de bi 9 haftalıkken falan başlamıştı geri geçti çok şükür çok zor ama Rabbim yardımcın olsun inşallah ay bende o haftalara bir gelseydimm😍😂😂
December miniskesi valla sabahtan beri yataktan kaldiramadim kendimi işten de izin aldım hafif ateş basıyor arada bana. Midem çok kötü hicbi sey yiyemiyorum. Bir an önce Aralık olsun istiyorum.
Ilba_34 minik_kurabiyeee çok çabuk geçti bu zamana kadar ama bundan sonrası nasıl geçecek merak ediyorum herkes sağlıcakla kavuşsun bebişine🥹💕
miniskesi December Aa benim de aralıkta dogumum kısmetse. Gecicidir umarım, cok gecmis olsun size de 🌸
minik_kurabiyeee Ilba_34 valla bana ilk zamanlar hiç geçmiyordu çünkü aşırı zordu şekerim vardı yükseliyordu mide bulantısı tiksinme hiç bir şey yiyemiyodum 9 kilo verdim şimdi biraz biraz zaman geçiyor inşallah 😍🌺