Mirzaninannesiyim Petekcee benim pazartesi güün hariç eşime yemek derdim yok bi oglusumla yapıuoruz 😅 -yayla çorbası -yeşil taze fasülye -ayran 🥰
Ilba_34 minik_kurabiyeee ayy benimde ne zamandır canım istiyor arkadaşımda yemiştim bende deneyeceğim bir gün ağrım olmazsa 😁
Elif380 minik_kurabiyeee bende ekşili ufak sulu köfte oluyor onun yuvarlak ve sulu hali bilir misiniz canım çekiyor çoktandır sizin cinsiyet belli mi acaba
minik_kurabiyeee Elif380 ayy bilmem miiii harika bir şey 🤤 evet 16+4 de falan gösterdi kızçem olcak inşallah 🌺😂 sizin cinsiyet belli mi kaç haftalıksiniz
Ilba_34 minik_kurabiyeee hemen geliyorum 😁 beraber yaparız yeriz 😂 hemde çok zor 10 dk oturamıyorum yerimde ağrılardan😪
Elif380 minik_kurabiyeee biliyorsanız o zaman Gaziantep mutfağından haberiniz var sanırım yada yakınlardasınız biz 17 haftalık olduk kemik yapısı erkek dedi 13 haftada pipi görmedi
minik_kurabiyeee Elif380 yani şöyle sumak falan kaynatılıp konur nohut olur içinde et olur sivaslıyım ben 😅
minik_kurabiyeee Elif380 yaa maşallah benim kız da çok inatçı çıktı bakma sen😂 12 de gittim yok göstermedi 14 de gittim yok 15 de gittim yok her gitmemde uyuyordu😂😂 en son gittim gösterdi tabi ben dayanamadığım için çok sık gittim😂😂😂
Ilba_34 minik_kurabiyeee bende bilmiyorum ebem normal dedi çarşamba günü doktora gideceğim 20. Haftalarda başladı bel ve kuyruk sokumu ağrım belim geçti 25. Haftadayım şuan kuyruk sokumu ve oturma kemiklerim ağrıyor çok dinleniyorum sürekli ağrısı çok berbat ağlıyorum sinirden 🤦🏻♀️😪
Myasminn Petekcee Eşim cuma günleri çok geç yemek yiyor iş yerinde, o yüzden biraz geçiştirme gibi olacak ama mercimek çorbası, patatesli kıymalı börek, salata, ayran var bu akşam ☺️
Elif380 minik_kurabiyeee anladım bakalım bizimki ne olacak 1 oğlum var 3 yaşında kız istiyorum tabi sağlıklı olsun da gerisi boş
minik_kurabiyeee Elif380 evet evet 😂 kız benimde canımı çektirdin baaakkk😂😂😂 aşırı seviyorum onu yaaa
2bebislianneee Petekcee çok zor bir mesela ya her gün ne yapsam diye düşünmek. Şükürler olsun bugün o dertten kurtuldum annem dolma yapıp getirecek 💕
minik_kurabiyeee Elif380 hay maşallah 😍 Rabbim bağışlasın inşallahhh tabikide en ilk önce sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun cinsiyeti falan hiç önemli değil