91anneadayi Minikailem 18 aylık kızım var 34+2 deyim. 4 haftaya doğumum var. İnşallah kolay geçer diyelim :)
Minikailem TheMother yaa sizinki de kotu olmus ben 2 cocuk istemiyodum tek cocukta kalcaktim simdi 2 cocuklu hayat bana cok zor gibi geliyo
TheMother Minikailem bana da zor geliyor aşırı gerginim sürekli birşeylere ağlayıp duruyorum ama yapacak bir şey yok artık :) bugün kızım olacağını öğrendim sevindim meseladndmdkkd nasıl istememekse dedim kendi kendime
91anneadayi Minikailem evet ilki tüp bebekti ikinci sürpriz oldu hiç beklemiyorduk. Doğal olduğu için sevindik tabi
Haticeasyaa Kızlar benimde 2 buçuk yaşında kızım var ve sprelle korunuyorum ama hamilelikten şüpheleniyorum sizce olabilir mi böyle bişey midemde bişey oturmuş hissi var be öğürtü başladı bugün sırtım kasıklarım ağrıyor
Kukulikukuli12 Minikailem 24 aylık kızım var 29 haftalık da hamileyim 🤭 Araları 26 ay olacak ✌️ bizim ki isteyerek oldu
Rbytkn Minikailem oğlum 11 aylıkken ikize hamile olduğumu öğrendim, şu an 14 haftaligiz çok şükür tek derdim onlara sağlık içinde kavuşmak 🤲🏻 Sağlıkla kavuşun inşaAllah 🌸
Eslemim34 Minikailem Benim de 15 aylık kızım var 19 haftalık hamileyim. Planlıydı bizim ki, beraber büyütmek istedim