aslanprenses_ Zelihaa23 kendini yormadan yapabilirsin tabi neden yapmayasın. Yavaş yavaş yap. Doktorun risk var demediyse tabi.
batununannesi__ LavinsMom Al bendende o kadar bazen iyi mi kötü mü bilemiyorum hiç bişeye elimi sürdürmüyo herşeyi kendi yapıyo aman elleme aman eğilme o işe gidince gizli gizli yapıyorum duramıyorum şuan 8. Ayımıza girdik kış temizliği olacak halıları yıkamaya gönderip eve temizlikçi abla gelecek haftaya çünkü biliyo bende silmeye kalkarım şimdiden ayarladı herşeyi 😅
Kelebek1_ Zelihaa23 kendini iyi hissediyorsan yap son aylarım da cam bile sildim hareket iyidir ağır kaldırma ani hareketlerden kaçın
Yenibirii Zelihaa23 yavas yavas kendini deneyerek baslayabilirsin. Hic bisey yapmadan da duramaz ki bi insan. Ben herseyi yaptim valla agir bile kaldirdim ama öyle aniden degil yavas yavas kendimi deneyerek oldu tabi riske atmayin kendinizi herhangi olumsuz bir durum varsa
Cekilmezbirkiz Düşme, belinizi incitme riskine girmemek lazım. Yoksa her işi yapabiliriz 🤣 benimde bi gözüm koltuklara bakıyor bi gözüm mutfağa bi çılgınlık yapıp silebilirim🤣
Eymenmomm Zelihaa23 Bende 4 aylık hamileyim ve kanamam oluyor surekli siliyorum küçük cocugum var mecburum yani çok kasmayın bir şey olmaz Allah’ın izniyle 🥰
Neslibt72 Zelihaa23 ne gerek var gerçekten yaa koltuklar silinmese hiçbir şey olmaz inanın buna. Lütfen yapmayın kendinize. Evet hiçbir şey olmayadabilir ama bir şey olursa da geri dönüşü olmuyor malesef
Gamzecanpolat Zelihaa23 fazla kaldırıp çekme bence canım dikkat ederek silersen birşey olmaz Allah’ın izniyle