58betul Nur_1108 ben yaptim sancim gelmisti acilden giris yaptm yatis verdiler o gun kim nobetciyse o girdi doguma gayette memnun kaldim ebelerdende doktordanda odamda tekliydi ozel oda tutmadım
Mamacitaa5 58betul ücret ne kadar normal miydi? Üniversite de normal ne kadar acaba onu öğrenmek istiyorum.
58betul Nur_1108 universitede oldum kontrollerede hep uniye gittim bir kac sefer ozel doktora gittim dogumda nobetci olan sibel ibram diye biri bi tane daha vardi iki ebe ve iki hemsirede vardi gayet iyilerdi normal dogum yaptm
Aytlkya Özel muane çağlar yıldız çok iyi bide irem küçükyıldızı öneriyolar ama normal ücretsiz polikinlik de iyi dediler
Mamacitaa5 Aytlkya normal ücretsiz derken doktor muayenesimi doğum mu? Doğum ücreti ne kadar acaba normal
Aytlkya minik_kurabiyeee neden arada o kadar fark var saçma 😂😂 normal doğum 17 vermek yerine medicana gültekin beye giderim daha mantıklı. …
minik_kurabiyeee Aytlkya bende anlamadım aşırı saçma yani yani bu şekilde medicana daha mantıklı medicananın ücretleri ne kadar biliyor musunuz
Aytlkya minik_kurabiyeee tam bilmiyorum ama 20 bin diye duydum muane ücreti hakkında bilgim yok başka şehirde yaşıyorum aslen sivaslıyım ve Sivas’ta doğum yapıcagım allah nasip ederse ama medicana dan numune Hastanesine geçiş yapan özlem hoca var aklımdaki o oda çok iyi ve ilgili hekim ☺☺
Zlfnz Nur_1108 2 ay önce arkadaşım yaptı normal polikliniğinde gayet memnun kaldı bende orda yapmayı düşünüyorum allahın izniyle
minik_kurabiyeee Zlfnz hala aynı mi ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde sormuştum o zaman 750ydi şuan da da 1000 olarak duyuyorum